![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#481 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tragedia
![]() mo***380;e to jednorazowy wybryk - z***322;a p***322;ytka, proponuj***281; nagra***263; na nast***281;pnej mo***380;e b***281;dzie lepiej, lub spr***243;bowa***263; na no***347;niku innej firmy |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#482 | |
Moderator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.12.2004
Cytat:
to ze trzeba reklamowac i czekac min. 14dni a jak kupisz w "zaprzyjaznionym sklepie" w moim przypadku wymiana trwa 10min. na nowy ![]()
![]() |
![]() |
#483 |
Moderator
Zlotowicz
Hebel
plytka do kosza proponuje mniejsze prędkosci
![]() |
#484 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@seku mo***380;e w twoim przypadku si***281; tak da ***380;e dostajesz nowy nap***281;d. Ale tylko dlatego ***380;e masz znajomego/znajom***261; w sklepie komputerowym. Inni jednak nie maj***261; takich przywilej***243;w i s***261; traktowani normalnie (czekaj***261; a***380; nap***281;d pow***281;druje do serwisu i zostanie odes***322;any nowy lub od***347;wie***380;ony).
@seku nie piszemy posta pod postem. U***380;ywamy opcji edytuj ![]()
![]() |
#485 |
sound.vision.soul
Data rejestracji: 31.01.2005
![]() |
@seku
Kogo obchodzi co jest w "zaprzyjaźnionych sklepach", jaki % ludzi na tym forum ma "zaprzyjaźnione sklepy" ![]() Ja mówie jak wygląda sytuacja z punktu widzenia szarego klienta, tzn. obojętnie czy się kupiło BenQ w sklepie czy przez net to reklamacja wygląda tak samo (odesłanie na koszt servisu), także twoje spostrzeżenia że lepiej zakupić napęd w tradycyjnym sklepie dla mnie nie mają sensu.
Logitech UltraXMedia Keyboard Flat OEM; dysortografia; składak WIGRY 3 ![]() Ostatnio zmieniany przez tomek.xp : 13.07.2006 o godz. 22:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Czikita xD
Data rejestracji: 01.07.2006
![]() |
A co do mojej tragicznej p***322;ytki...
Dziwi mnie to, ***380;e wi***281;kszo***347;***263; zapisanych na niej danych mog***281; odczyta***263; nawet na moim wiekowym Hitachi GD-2500 ![]() Dziwne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Moderator
Zlotowicz
Cytat:
a powiedz mi kogo obchodzi ze komus cos padlo i odeslal do serwisu ? nigdy nie jest dobrze jak sie komus cos popsuje ![]() kazdemu zycze zeby sprzet ktory zakopil dzialal jaknaj dlozej i tak zeby byl zadowolony z jego funkcjonowania a ja i tak zostane przy swoim ze lepiej sprzet kupowac w sklepie komputerowym ![]() a w MM co najwyzej mozna czyste nosniki do przetestowania kopowac ![]()
![]() |
![]() |
#488 | |
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#489 | |
Moderator
Zlotowicz
Cytat:
jusz pisalem i nie od teraz wiem na czy polega gwarancja Door-To-Door ![]() cos sie mi zdaje ze ta rozmowa dalej nie ma sensu na temat gwarancji Benq czy innego producenta P.S. A co jesli nie jestes zdecydowany jaki sprzet (Producent, model) kupic przeczytales to i wiele innych forum ale jednak dalej nie jestes zdecydowany na wymazony sprzet I co idziesz do MM kupujesz przychodzisz do domu podlaczasz i sprzet dziala ( jest wolny od wad ) ale nie spelnia twoich oczekiwan i co teraz jusz go nie oddasz a tak kupujesz jesli masz taka mozliwosc w "zaprzyjaznionym sklepie " zrobisz test kilku (modeli, producentow) poczym zakupisz ten ktory wedlog ciebie jest najlepszy i wtedey osiagniesz 100% sukcesu ![]()
![]() |
![]() |
#490 | |||
logged out
CDRinfo VIP
@seku Zgadzam si***281; z Tob***261; ***380;e nie powinno si***281; kupowa***263; komputer***243;w w MM...
Cytat:
Dlatego powstaj***261; takie serwisy jak ten aby prezentowa***322;y testy, por***243;wnania nagrywarek. Szary u***380;ytkownik nie mo***380;e wzi***261;***347;***263; do domku kilka nap***281;d***243;w i wybra***263; najlepszy. Cytat:
Cytat:
Natomiast je***380;eli m***243;wimy o inne firmy w kt***243;rych nie ma takiej gwarancji to lepiej kupi***263; to w znanym sklepie. Tak aby potem nie mie***263; problem***243;w z reklamacjami.
![]() |
![]() |
#491 | |
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
Cytat:
Odnośnie zakupów w MM to nie taki diabeł straszny.... Mamy jako klienci prawo do zwrotu towaru w przeciągu 3 dni od daty zakupu bez podania przyczyny, to chyba wystarczy na sprawdzenie sprzętu. Moja "Lepsza Połowa" kupiła suszarkę do włosów w MM cztery razy ją reklamowaliśmy (Moja zawsze się upierała że chce ten sam model bo ma jakąś tam pierdołę potrzebną do układania włosów) nigdy nie było problemu z reklamacją, załatwiają od ręki (albo zwrot gotówki, albo wymiana na nowe, albo dopłata do lepszego modelu - za czwartym razem skorzystaliśmy z tej ostatniej możliwości) Jeśli chodzi o "zaprzyjaźnione sklepy" - mój ojciec kupił telewizor w takim sklepie, po jakimś czasie telewizor "padł", no to z telewizorem do sklepu bo jest jeszcze na gwarancji i tu nasza konsternacja..... sklep "zbańczył" i szukaj wiatru w polu... została płatna naprawa ![]() 8 ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
sound.vision.soul
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#493 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.01.2006
![]() |
Cytat:
http://img435.imageshack.us/my.php?image=speed6qr.jpg wiec radze ci nagrywac x8 lub x4 efekt bedzie o niebo lepszy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
sound.vision.soul
![]() |
DW 1655 ustawione na x16 też "daje rade" na Verbatim DVD+R
bo czasami prędkość jest priorytetem, a tym cackiem można wypalić jednocześnie dobrze i szybko ![]() ![]()
![]() |
#495 |
Czikita xD
Data rejestracji: 01.07.2006
![]() |
To ja chyba trafi***322;em na jak***261;***347; feraln***261; serj***281; albo mam nagryware zbutwia***322;***261;...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|