Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Błędy nagrywania w Litku 451S (https://forum.cdrinfo.pl/f15/bledy-nagrywania-litku-451s-40892/)

pykson 16.10.2004 00:08

zachowam sie jak legion, ale co tam
:piwo: for You Koolo
bo wlasnie sobie popijam zuberka

nie popieram postow bez sensu, ale trudno - ten taki bedzie, moze przez tego zubra

podpisuje sie calkowicie pod VIZZARDEM i Koole'em

Ludzie, jak juz kupiliscie litka to sie cieszcie, bo generalnie zawsze mozna go usprawnic, moze dzialac naprawde pieknie

a jak kupiliscie ten palniczek i zalujecie, to sami jestescie sobie winni - bylo looknac se na to wlasnie forum i obadac sprawe - a nie plakac teraz

pozdrawiam rowniez Woodiego, gosc ma problem a nie placze tylko walczy

p.s. jak bede kupowal kolejny palnik to bedzie liteon (kolejny w kolekcji) i nie dlatego ze jest najlepszy (bo tego nie wiem) ale dlatego, ze go po prostu lubie

VIZZARD 16.10.2004 00:08

Cytat:

Napisany przez Turboni
juz koniec ktos dostal na kolacje bananka :D

Chciało by się rzec:

Alleluja Brothers! :D

Turboni 16.10.2004 00:11

Cytat:

Napisany przez pykson

nie popieram postow bez sensu, ale trudno - ten taki bedzie, moze przez tego zubra

Ludzie, jak juz kupiliscie litka to sie cieszcie, bo generalnie zawsze mozna go usprawnic, moze dzialac naprawde pieknie

a jak kupiliscie ten palniczek i zalujecie, to sami jestescie sobie winni - bylo looknac se na to wlasnie forum i obadac sprawe - a nie plakac teraz

p.s. jak bede kupowal kolejny palnik to bedzie liteon (kolejny w kolekcji) i nie dlatego ze jest najlepszy (bo tego nie wiem) ale dlatego, ze go po prostu lubie

ladnie powiedziane :spoko:
moj kolejny palnik tez bedzie litek - od czego jest gwarancja i darmowa wymiana na cos szybszego :D

Turboni 16.10.2004 00:12

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Chciało by się rzec:

Alleluja Brothers! :D

ale znajac zycie te piekne chwile mina a bananek zostanie zjedzony i znowu pojawi sie pewna nie chciana osoba po kolacji:(

VIZZARD 16.10.2004 00:28

Cytat:

Napisany przez pykson

I to mi się właśnie podoba :spoko:

Nawet gdybyś napisał, że go nie kupisz

Bo za tym idzie argumentacja, fakty i rzeczowość :taktak:

A nie fanatyczne: "Litek Rulezzz!"

"LG Rulezzz!" "Plextor Rulezzz!"

To dobre dla dzieci

Które w odpowiedzi na pytanie: "Ale dlaczego?"

Odpowiadają: "No bo Rulezzz!" :glaszcze:

legion 16.10.2004 00:29

Cytat:

Napisany przez pykson

wlasnie troche rozluznienia nie zaszkodzi wiec zdrowie:D :piwo:

VIZZARD 16.10.2004 00:36

Cytat:

Napisany przez legion
wlasnie troche rozluznienia nie zaszkodzi wiec zdrowie:D :piwo:

No!

Każda okazja jest dobra :taktak:

1600! :ognie: :D

madmax2 16.10.2004 19:23

Ilość załączników: 1
Panowie. Litek Litkiem. Zawsze miałem dobre zdanie o tym sprzęcie i będę miał. Dzisiaj, jednka szwagier nabył NECa 3500 i na tym syfie MediaStore DVD+R x4 wypaliliśmy fiilm z prędkością x 4.
Po wypaleniu takiej samej płycie na Litku, jak podałem wyżej nawet mój stacjonarny Sony, który czyta wszystko nie chciał łyknąć tej płytki, o tym wybrednym LG nie wpomnę.
NEC nagrał wszystko wyśmienicie. Płyta w stacjonarnym LG śmiga, a jest to naprawdę wybredny sprzęt. Z płyt nagrywanych Litkiem czytał tylko TDK i Verbatimy.
Nie mniej, jednak Liteon jest nie do pobicia jeżli chodzi o rzesztę parametrów - kopiowanie zabezpieczeń i w ogóle płyt CD (zapis na markowych płytach DVD też jest znakomity). NEC jest tu w tyle. Zaznaczam, ze opieram się na danych z sieci. Sam jeszcze tego NECa pod tym względem nie testowałem.
Poniżej załącznik z wykresem w KProbe.
Pozdr.
Z.K.

Uczeń 16.10.2004 21:32

Mam wrażenie ,że się nie zrozumieliśmy.Nigdzie nie powiedziałem ,że Litek to dziadostwo!!! Jeżeli ktoś to tak odebrał,to zrozumiał to tak jak on sam chciał.Nikomu nie odradzam tego sprzętu i nie namawiam.Stwierdzam fakt ,że ja miałem problemy (i to na różnych biosach 451;851;832 patchowane i oryginały) -efekt był w przybliżeniu taki sam.Ja zdecydowałem na kupno innej firmy (również polecanej tu na formum).Jeżeli dalej macie ochotę na wywody typu Litek lepszy reszta to kicha lub odwrotnie to proszę bardzo -tylko co to wnosi dla ludzi ,którzy wahają się co kupić?Mają mętlik w głowie i nic poza tym!!!

pykson 17.10.2004 00:30

no tak, i metlik w glowie pozostanie, bo kazdy model ma swoje plusy i minusy, i dlatego trzeba sie zdecydowac na to, co dla danego usera najwazniejsze

Uczeń, wierzymy ze masz problemy, bo nie jestes jedyny, ale mnie akurat liteon pasuje wiec moge doradzic zakup tego palnika innym, chociaz odpowiedzialnosci nie wezme za to zadnej

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:25.