![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Bywalec
Data rejestracji: 11.10.2004
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.05.2004
![]() |
A ja mam Liteona 451@832 bios A
A ja mam Liteona 451@832 bios A ,i pali OK najlepiej Esperanzy -x4, platinium +8 (palone x4)wręcz wyśmienicie.Także dla mnie Litonki są OK.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Kolejny zadowolony z Liteona ![]() A tu ci przyjdzie jeden z drugim i mówią: Liteon to, Liteon tamto ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kazdy chwali swoje ale WSZYSCY chwala Liteona
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2004
![]() |
Myślę,że to jest tak.Jeżeli ktoś trafi na felerny model,to chośby to była marka z najwyższej półki -drugi raz podejdzie do sprawy z dystansem.Natomiast ktoś ,komu uda się wypalać z powodzeniem tanie płyki nagrywarką ,o której nikt nie słyszał .Napewno nie pozwoli powiedzieć złego słowa na markę ,której zaufał.
Nie przeczę ,że liteOn produkuje złe nagrywarki ale ja już tej firmie nie dam drugiej szansy.Chciałbym oczywiście by wszyscy byli zadowoleni ze swojego sprzętu bez względu na cenę jaką musieli za niego dać i markę (znaną i uznaną oraz tę ,o której nikt dobrego słowa powiedzieć nie może!) DZIĘKI ZA WASZE WYPOWIEDZI! |
![]() |
![]() |
#21 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Nawet ludziom daje się szansę na poprawę ![]() To się nazywa resocjalizacja ![]() A Litkowi nie dasz kolejnej szansy ?!? ![]() To by się nazywało Reliteonizacja ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Ja mam Litka LDW 451s@832s. Rzeczywiście na pczątku były problemy z płytami DVD, nawet z nagraniem tak markowych nośników, jak Verbatim. Błędy w KProbe na poziomie 1400 PI i więcej.
Po przeróbce na 832s wszystko chodzi idealnie. Nagrnae płytki TDK i Verbatim + i - chodzą bez problemu nawet na nadzwyczaj wybrednym napędzie stacjonarnym LG z 2002 roku, a mój Sony DAV 550s czyta wszystko, nawet badziewne płytki (z wyjątkiem MediaStore - tego syfu nie ruszy). Co do NECa to ponoć dobre napędy, ale nadzwyczaj słabe w kopiowaniu płyt CD, a zwłaszcza zabezpieczeń (o Safedisc powyżej 2.5 nie masz nawet, co marzyć),a Litek 832 s tnie nawet SF 3.10, chociaż z włączoną korekcją EFM. Podsumowując zgadzam się z tym, co powiedział Icemac. Dodam, że jest takie przysłowie kto tanio kupuje to drogo kupuje. Co z tego, ze NEC nagra ci lepiej na badziewnych płytkach skoro za rok będą nie do użytku. Zresztą ktoś z forum już musiał po roku przegrywać na Vewrbatimy kolekcję filmów DVD na płytach noname, bo ścinały się w stacjonarce. Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
#23 | |
Bywalec
Data rejestracji: 11.10.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() bo na powaznie to takie dyskusje nie maja sensu, kto chce liteona to go kuil/kupuje/kupi, kto nie chce to nie, przeciez nikt tu nikogo nie namawia do kupowania litka, moze to doradzic, ale kupujcie wszyscy pioniery jak was stac, bedzie spokoj na forum ja tam jestem z mojego 451 zadowolony, ale nie twierdze ze reszta palnikow to badziewie nie ma co sie goraczkowac, to tylko takie male szare pudeleczko, za pare stowek ![]() niektorzy to tacy sa fanatycy jak kibole arki gdynia czy legii warsiawa, jeszcze szalikow i pal im brakuje ![]()
![]() |
#25 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Ale czy to miał być żart? Wątpię ![]() Tacy ludzie poza tym, że napiszą: "Liteon to syf!" lub: "Miałem i to jest gówno" (czytaj: nie umiałem sobie poradzić ![]() Nie mają nic innego do dodania ![]() O przepraszam! Oczywiście, że mają Tyle, że nic sensownego ![]() pykson ma rację mówiąc o tym kupowaniu/nie kupowaniu/doradzaniu I na tym powinno się skończyć ![]() Bo niestety większość z tych co tak pyszczą To Liteona widziała tylko w sklepie przez szybkę Albo montował go im w kompie tata ![]() Jeżeli ktoś ma coś sensownego do powiedzenia To niech powie i niech to poprze sensownymi argumentami Nie szczeniacką pyskówką ![]() Jest np. gość na forum, który opisuje swoje perypetie z Liteonami I sam mówi, że nie kupi już tego napędu Ale nie ******y, że to gówno i nawet chyba nie odradza W końcu to wolny każdego wybór Po prostu człowiek na poziomie I w tym miejscu pozdro dla ciebie Wooody ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uwaga zaczelo sie non1.0
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...97&postcount=7 |
![]() |
![]() |
#27 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Najgorsze jest jak ktoś pisze że ma problem z nagrywarką firmy X a znajdują się kretyni którzy nie umieją pomóc i w ogóle niewiele umieją więc piszą ***8220;fajnie że ci nie działa bo trzeba było kupić nagrywarkę firmy Y to byłoby ok***8221; jeden taki to nawet sam ze sobą toczył pogawędki .
#28 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
no zdecydowanie pikus
![]() kazdy ma problemy ale jest funkcja "szukaj" a dane ci bedzie znalezc odpowiedz na pytanie ale niektorzy wychodza z zalozenia ze po co sie wysilac i tak ktos napisze i po klopocie po co sie meczyc ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
|
|