Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.10.2004, 00:08   #31
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
zachowam sie jak legion, ale co tam
for You Koolo
bo wlasnie sobie popijam zuberka

nie popieram postow bez sensu, ale trudno - ten taki bedzie, moze przez tego zubra

podpisuje sie calkowicie pod VIZZARDEM i Koole'em

Ludzie, jak juz kupiliscie litka to sie cieszcie, bo generalnie zawsze mozna go usprawnic, moze dzialac naprawde pieknie

a jak kupiliscie ten palniczek i zalujecie, to sami jestescie sobie winni - bylo looknac se na to wlasnie forum i obadac sprawe - a nie plakac teraz

pozdrawiam rowniez Woodiego, gosc ma problem a nie placze tylko walczy

p.s. jak bede kupowal kolejny palnik to bedzie liteon (kolejny w kolekcji) i nie dlatego ze jest najlepszy (bo tego nie wiem) ale dlatego, ze go po prostu lubie

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.10.2004, 00:08   #32
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
juz koniec ktos dostal na kolacje bananka
Chciało by się rzec:

Alleluja Brothers!
VIZZARD jest offline  
Stary 16.10.2004, 00:11   #33
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
for You Koolo

nie popieram postow bez sensu, ale trudno - ten taki bedzie, moze przez tego zubra

Ludzie, jak juz kupiliscie litka to sie cieszcie, bo generalnie zawsze mozna go usprawnic, moze dzialac naprawde pieknie

a jak kupiliscie ten palniczek i zalujecie, to sami jestescie sobie winni - bylo looknac se na to wlasnie forum i obadac sprawe - a nie plakac teraz

p.s. jak bede kupowal kolejny palnik to bedzie liteon (kolejny w kolekcji) i nie dlatego ze jest najlepszy (bo tego nie wiem) ale dlatego, ze go po prostu lubie
ladnie powiedziane
moj kolejny palnik tez bedzie litek - od czego jest gwarancja i darmowa wymiana na cos szybszego

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 16.10.2004, 00:12   #34
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Chciało by się rzec:

Alleluja Brothers!
ale znajac zycie te piekne chwile mina a bananek zostanie zjedzony i znowu pojawi sie pewna nie chciana osoba po kolacji

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 16.10.2004, 00:28   #35
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
for You Koolo

I to mi się właśnie podoba

Nawet gdybyś napisał, że go nie kupisz

Bo za tym idzie argumentacja, fakty i rzeczowość

A nie fanatyczne: "Litek Rulezzz!"

"LG Rulezzz!" "Plextor Rulezzz!"

To dobre dla dzieci

Które w odpowiedzi na pytanie: "Ale dlaczego?"

Odpowiadają: "No bo Rulezzz!"
VIZZARD jest offline  
Stary 16.10.2004, 00:29   #36
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
for You Koolo
wlasnie troche rozluznienia nie zaszkodzi wiec zdrowie
legion jest offline  
Stary 16.10.2004, 00:36   #37
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez legion
wlasnie troche rozluznienia nie zaszkodzi wiec zdrowie
No!

Każda okazja jest dobra

1600!
VIZZARD jest offline  
Stary 16.10.2004, 19:23   #38
madmax2
Godzina 5-ta minut 30-ści

Data rejestracji: 06.10.2002
madmax2 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Panowie. Litek Litkiem. Zawsze miałem dobre zdanie o tym sprzęcie i będę miał. Dzisiaj, jednka szwagier nabył NECa 3500 i na tym syfie MediaStore DVD+R x4 wypaliliśmy fiilm z prędkością x 4.
Po wypaleniu takiej samej płycie na Litku, jak podałem wyżej nawet mój stacjonarny Sony, który czyta wszystko nie chciał łyknąć tej płytki, o tym wybrednym LG nie wpomnę.
NEC nagrał wszystko wyśmienicie. Płyta w stacjonarnym LG śmiga, a jest to naprawdę wybredny sprzęt. Z płyt nagrywanych Litkiem czytał tylko TDK i Verbatimy.
Nie mniej, jednak Liteon jest nie do pobicia jeżli chodzi o rzesztę parametrów - kopiowanie zabezpieczeń i w ogóle płyt CD (zapis na markowych płytach DVD też jest znakomity). NEC jest tu w tyle. Zaznaczam, ze opieram się na danych z sieci. Sam jeszcze tego NECa pod tym względem nie testowałem.
Poniżej załącznik z wykresem w KProbe.
Pozdr.
Z.K.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-mediastore-dvd-r-x-4-nec-3500.jpg  
Lepiej powiedzieć:
"Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi"
Lepiej powiedzieć:
"Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami"
madmax2 jest offline  
Stary 16.10.2004, 21:32   #39
Uczeń
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.10.2004
Uczeń w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam wrażenie ,że się nie zrozumieliśmy.Nigdzie nie powiedziałem ,że Litek to dziadostwo!!! Jeżeli ktoś to tak odebrał,to zrozumiał to tak jak on sam chciał.Nikomu nie odradzam tego sprzętu i nie namawiam.Stwierdzam fakt ,że ja miałem problemy (i to na różnych biosach 451;851;832 patchowane i oryginały) -efekt był w przybliżeniu taki sam.Ja zdecydowałem na kupno innej firmy (również polecanej tu na formum).Jeżeli dalej macie ochotę na wywody typu Litek lepszy reszta to kicha lub odwrotnie to proszę bardzo -tylko co to wnosi dla ludzi ,którzy wahają się co kupić?Mają mętlik w głowie i nic poza tym!!!
Uczeń jest offline  
Stary 17.10.2004, 00:30   #40
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no tak, i metlik w glowie pozostanie, bo kazdy model ma swoje plusy i minusy, i dlatego trzeba sie zdecydowac na to, co dla danego usera najwazniejsze

Uczeń, wierzymy ze masz problemy, bo nie jestes jedyny, ale mnie akurat liteon pasuje wiec moge doradzic zakup tego palnika innym, chociaz odpowiedzialnosci nie wezme za to zadnej
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: