![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() |
Lite-on DVD nagrywarka
Witam,
Mam dwa napędy LiteOn SOHW-1633S(master) i LG RW (secondary) na jednej tasiemce. Obie nagrywarki nie radzą sobie z plytami wiekszymi od 700 MB mimo ustawien do Nero wzietych z tego serwisu. Postanowiłem wgrać nowy bios do LG. Po wgraniu program zrestartowal XP, ale ten nie odpalil sie prawidlowo, zacząl wykonywać operacje takie jak przy nagłym wylaczeniu. I od tej pory znikl mi nie wiem dlaczego Lite-on ![]() Nadmienie ze LG pracuje poprawnie - co prawda nie chce dalej ngrywac plytek 800MB - w innym komputerze robil to z powodzeniem pod Nero 6. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Tak to jest jak ktos zabiera sie za cos, na czym sie kompletnie nie zna bez wczesniejszego zgromadzenia odpoiwedniej wiedzy! Przy flashowaniu biosu napedu optycznego powinien on byc podlaczony SAM NA TASMIE i jako MASTER Zeby uratowac Litka potrzebujesz biosu + MtkFlash ps. glupota nie boli, co najwyzej kosztuje.
#3 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale trzeba sobie pomagać Więc zobacz TU ![]() UPDATE: Zresztą to chyba nie ten dział forum ![]() Ostatnio zmieniany przez VIZZARD : 05.11.2004 o godz. 14:21 |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
TechnoMan
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Ja tez mam wypalare DVD Lite-ON i mnie sie podoba
![]() LDW-851S <<--- mam takie cacko i jest miodzio |
![]() |
![]() |
#6 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
AudioManiak a jaki to ma zwiazek z tematem? Masz i co z tego? chciales sie nam pochwalic?
#7 |
TechnoMan
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Poprostu chcialem napisac ze moj LiteON jest OK
Zapomnialem dodac ze tak samo jak kolega ktory pisal ten temat mialem podlaczone 2 napedy w tym tego samego LiteON nie wypalare DVD ale zwykle i TEAC i wszystko chodzilo. Jezeli nie potrzebnie sie odzywam to przepraszam |
![]() |
![]() |
|
|