Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.09.2010, 19:06   #26
Kowa1
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.08.2010
Kowa1 jest tu z lekka niepopularny <-31- -50 pkt>
Cytat:
Napisany przez sorbus
Czy możesz wskazać, w którym momencie ktoś tu sie z Ciebie śmiał, obrażał, wyszydzał itd? Jak na razie robisz z igły widły i przy okazji sam okazujesz cakowity brak szacunku dla innych użytkowników.
No Chłopie tykanie kogoś przez małe "ty" lub ostatni swierzy ( a może świeży - chyba jednak tak ) przykład:
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Na frustrację też są lekarstwa.
są na tyle bezpośrednimi przykładami że udawanie iż się tego nie widzi obnaża piszącego taki tekst jako udającego lub będącego głupem.

Mylisz frustracje z orzeżwiającynm powiewem rozsądku i rzetelmością. To co spotyka klienta ze strony producentów "towaru" ( tak hardware-owego jak i software-owego ) raczej tym mianem określić nie można.

Cytat:
Napisany przez sorbus
Owszem, czytam uważnie, tylko chyba nie rozumiesz co napisałem .
Napisałem "DVD", a nie "DVD-R oraz DVD+R". Miałem więc na myśli "DVD ogólnie". Z RW włącznie.
To, że stare zapasy działają to marna pociecha, skoro nowe wymagają "uzdatniania".
Pisz precyzyjnie to nie będzie problemu ze zrozumieniem z tym że bozbawisz się możliwości wykrętnych tłumaczeń. Bierz przykład z uczciwych którzy piszą: napęd, nośnik i podają oznaczenia.

A to że stare zapasy działają to nie marna pociecha tylko namacalny dowód na działania producentów mające na celu "skłonienie", delikatnie mówiąc, użytkowników do wymiany całkiem sprawnego jeszcze sprzętu na nowy.

A ponieważ przekroczyłem magiczną barierę "10" mogę pokazać różnice między starymi nośnikami a nowymi która powoduje że mój całkiem dobry i sprawny jeszcze napęd stał się bez użyteczny tj. zamiast go używać będę musiał wydać kasę na nowy a nim ( tym starym i dziś, ze względu na oferowane obecnie nośniki, bezużytecznym sprzętem ) zanieczyszczę środowisko.

Nowy "dobry" nośnik

Stary "zły" nośnik

Kowa1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: