Cytat:
Napisany przez sorbus
Czy możesz wskazać, w którym momencie ktoś tu sie z Ciebie śmiał, obrażał, wyszydzał itd? Jak na razie robisz z igły widły i przy okazji sam okazujesz cakowity brak szacunku dla innych użytkowników.
|
No Chłopie tykanie kogoś przez małe "ty" lub ostatni swierzy ( a może świeży - chyba jednak tak ) przykład:
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Na frustrację też są lekarstwa.
|
są na tyle bezpośrednimi przykładami że udawanie iż się tego nie widzi obnaża piszącego taki tekst jako udającego lub będącego głupem.
Mylisz frustracje z orzeżwiającynm powiewem rozsądku i rzetelmością. To co spotyka klienta ze strony producentów "towaru" ( tak hardware-owego jak i software-owego ) raczej tym mianem określić nie można.
Cytat:
Napisany przez sorbus
Owszem, czytam uważnie, tylko chyba nie rozumiesz co napisałem .
Napisałem "DVD", a nie "DVD-R oraz DVD+R". Miałem więc na myśli "DVD ogólnie". Z RW włącznie.
To, że stare zapasy działają to marna pociecha, skoro nowe wymagają "uzdatniania".
|
Pisz precyzyjnie to nie będzie problemu ze zrozumieniem z tym że bozbawisz się możliwości wykrętnych tłumaczeń. Bierz przykład z uczciwych którzy piszą: napęd, nośnik i podają oznaczenia.
A to że stare zapasy działają to nie marna pociecha tylko namacalny dowód na działania producentów mające na celu "skłonienie", delikatnie mówiąc, użytkowników do wymiany całkiem sprawnego jeszcze sprzętu na nowy.
A ponieważ przekroczyłem magiczną barierę "10" mogę pokazać różnice między starymi nośnikami a nowymi która powoduje że mój całkiem dobry i sprawny jeszcze napęd stał się bez użyteczny tj. zamiast go używać będę musiał wydać kasę na nowy a nim ( tym starym i dziś, ze względu na oferowane obecnie nośniki, bezużytecznym sprzętem ) zanieczyszczę środowisko.
Nowy "dobry" nośnik
Stary "zły" nośnik