![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Fajnie by było jeśli by był w/g regół co napisałem wyżej ! Ja już piszę ! Ale dziś nie skończę bo chcę to fachowo napisać a zmęczony jestem po pracy , dziś znowu 11h ![]() No i myśli ciężko zebrać bo ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#18 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
dupa a nie
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
A co myślisz o temacie pomyśle Bartez`a ? |
|
![]() |
![]() |
#21 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
super ja moge opisac 812 ale teraz ide spac
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
dupa a nie
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
@ BARTEZ Pomysł świetny ! Lecz ten temat należy chyba traktować jako rozruch ! Bo ma być fachowo i do żeczy ! Przed założeniem takiego tematu dobrze by było dopracować mowę wstępną żeby nikt nie miał wątpliwości o co chodzi , może coś jak pisałem wyżej w jakiej formie widział bym wypowiedzi . Coś takiego bym spłodził ale dopiero jutro lub po jutrze bo mam teraz roboty od h.. a wieczorem jestem zmęczony i ciężko zebrać myśli. Jak ktoś coś już konkretnego ma to niech pisze , potem się przeniesie ! Tak jeszcze napiszę że na innych forach forum cdrinfo jest traktowane jako bardzo fachowe w treści nagrywania cd/dvd taki przyklejony i fachowy temat (ostro moderowany) byłby chyba perełką w koronie ! |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
dupa a nie
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#26 | |
dupa a nie
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Pomysł świetny ! Lecz ten temat należy chyba traktować jako rozruch ! Bo ma być fachowo i do żeczy ! Przed założeniem takiego tematu dobrze by było dopracować mowę wstępną żeby nikt nie miał wątpliwości o co chodzi , może coś jak pisałem wyżej w jakiej formie widział bym wypowiedzi . Coś takiego bym spłodził ale dopiero jutro lub po jutrze bo mam teraz roboty od h.. a wieczorem jestem zmęczony i ciężko zebrać myśli. Jak ktoś coś już konkretnego ma to niech pisze , potem się przeniesie ! Tak jeszcze napiszę że na innych forach forum cdrinfo jest traktowane jako bardzo fachowe w treści nagrywania cd/dvd taki przyklejony i fachowy temat (ostro moderowany) byłby chyba perełką w koronie ! |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
p.s. Bartez, i jak tam Twoja obrona?
![]() |
#28 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Pomysł trafiony w 100%, ale zamieszanie i tak się nie zmniejszy, tematy i tak będą się powielać. No, ale warto spróbować i może (jeżeli się da) przyklejone tematy wyróżnić np. kolorem czerwonym żeby rzucaly się w oczy.
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Trzeba jeszcze wyboldować i font co najmniej 4 ![]() A i tak blado to widzę ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
dupa a nie
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Jak temat wypali to z 50% g.... będzie mniej , a może lepiej ! Bo już mam pomysły ! Ale niestety zacznę coś działać w tym kierunku dopiero w sobotę bo teraz mam kupę roboty ! Jak się pracuje od 8.00 do 20.00 lub 21.00 a potem siada krzy kompie z kufelkiem to raczej chcę się odprężyć. Więc narazie nie mam do tego głowy, ale w sobotę ! .... Narazie Bartez dał dobry sygnał , ale ja dopiero w sobotę ..... |
|
![]() |
![]() |
|
|