![]() |
Cytat:
|
Cytat:
...jakoś już nie jestem do tego przekonany, bo właśnie moja 106-ka wyzionęła lasera. Tak po mniej więcej 200 razach. To mało, czy dużo? Pytałem się kolegi - jego Nec już 2000 przeleciał. ... a może mam po prostu pecha...? |
Cytat:
|
Właśnie widziałem ostatni PCWK - DVD wersja. Próbowałem skopiować na DVD+r lub DVD-R, nie dało się, miałem komunikat że za mało miejsca na płycie, wchodziłem we własciwosci i pokazywało, że jest 6GB danych. To już trzeba DL? Opłaca im się już na tym nagrywać?
|
gry juz sa sam mam nawet jedna przegrana z DL na DL :D
|
No po to kupuje miedzy innymi nagrywarke DVD.Ale obraz trzeba zrobic (nie wszystko zasysam z internetu) a co z grami na DVD niedlugo pewnie tylko takie beda. I nie odpalasz z emulatora tylko z virtuala, emulator sluzy do czego innego.
Pozdro :-) |
Według mnie jeżeli naprawdę chcesz mieć dobrze nagrane gry to wrucasz ich nawet kilka obrazów (6-7) na płytkę dvd a później odpalasz za pomocą emulatora. I masz pewność, że będzie działało. Przy okazji archiwizowanie gier na dvd jest znacznie bardziej ekonomiczne oraz ułatwia poukładanie danych tematycznie, a nie jak to by być mogło na kilku cd.
|
Dobra powiem tak jak dla mnie zostaje LG i Litek (oraz pochodne litka) posiadaja pewne opcje b.wazne dla mnie (safedisc itp ;-)).Jezeli komus to jest niepotrzebne to wybor ma wiekszy.
POZDRO @LL :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja bym jednak chętnie zobaczył co aZyga wybrał,nie pogniewał bym się gdyby to króciutko uzasadnił ;) |
Cytat:
Niech będzie Dla dobra ogółu :taktak: Ale jak byś chciał biosy do Liteona - to wiesz gdzie szukać? :> :czar: |
No nie wiem, Ty jestes wyrozumialy, ale pamietaj co sie dzialo pare dni temu .Po co znowu robic wojne jest kulturalnie i niech tak zostanie.Ale wybor nie jest duzy teraz moge to powiedziec, oczywiscie jak ktos jest wymagajacy.Starczy basta koniec - po co psuc klimat ;-)
Pozdro |
Cytat:
No nie bądź taki :nie: Uwierz mi, że ja na przykład mam inne sposoby na zadowolenie Niż czytanie jaką nagrywarkę ktoś kupił :D Także wal śmiało :> :czar: |
Nie bede pisal co wybralem ,bo znowu bedzie wojna - bez wzgledu na to co wybralem i tak wszystkich nie zadowole - a mam tylko siebie zadowolic no i zone ;-)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:51. |