![]() |
No tak ! no ładnie !
Ponieważ jak pisałem tego posta to dyskusja została zamknięta , więc to co pisałem przerzuciłem TUTAJ ! Wszyscy zainteresowani będą pewnie wiedzieli o co chodzi ! Cytat:
Cytat:
I problemy szarego plebsu. A ja chyba codziennie z uporem maniaka podsuwam temat : http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=41427 I co ? i nico ! zero odzewu od śmietanki towarzyskiej ! Gustującej od dawna w tematach off topic! Cytat:
Cytat:
I tak tylko dodam że ciekawe dlaczego wielu na forum przeszkadzają posty pisane przez Vizzarda i Legiona ? a zupełnie nie są zainteresowani ograniczeniem postów typu: "Jaką nagrywarkę DVD kupić" ! Koledzy Legion, Vizzard, Turboni itp. pomogli ostatnimi czasy sporej ilości ludzi! Szkoda że tego nikt nie dostrzega z szacownego grona niby "elity" tego forum ! Owszem w latach 2000-2002 inaczej to wyglądało , człowiek stawiał pytanie na forum i po zaledwie 1,5 miesiąca i 16 postach wiedział już jakie jest rozwiązanie problemu ! Super ! Można by też napisać komuno wróć ! Ale jak to mówią czas nie p... i nie stoi , więc coś się zmieniło ! Teraz, dzisiaj nowy forumowicz zadaje pytanie i za np. 3-4 godz lub szybciej ma gotową odpowiedź na palący problem ! I w większości przypadków nie jest to zasługa "starej gwardii" która trochę zardzewiała, ale ludziom takim jak Vizzard, Legion, Turboni itp. wszystkich nie będę wyliczał . Na koniec dam starą anegdotę która trochę pasuje do tego tematu i forum: Wróbelek był zmęczony i przysiadł na drodze , nadszedł koń i nrobił na wróbelka, wróbelek trochę się przestraszył , ale zrobiło mu się ciepło i miło więc zaczął ćwierkać ! Usłyszał ćwierkanie kot i przyszedł i zjadł wróbelka. Z tej opowieści są 3 morały : 1. Jeśli ktoś na ciebie narobi to nie musi być twoim wrogiem . 2. Jak siedzisz w gównie to nie ćwierkaj. 3. Nie każdy co cię z gówna wyciągnie , jest twoim przyjacielem ! |
Jak to nikt nie dostrzegl ,a ja - przeciez dziekowalem za fachowa pomoc.Wybralem sam , ale wybor mialem ograniczony do kilku modeli i to dzieki Tym panom i nie bylo wazne , ze ktos wyzywa na Litka czy LG poprostu sam ocenilem co wybrac po parametrach.Latwiej jest dokladnie ocenic 3 czy 4 modele niz 10 czy 15 i na tym powinna polegac pomoc - kazdy wybiera sam na swoja odpowiedzialnosc.
Pozdro |
Cytat:
Nie wystarczy tylko dać zapytanie, ale trzeba też samemu pomyśleć :idea: Przecież jeżeli kupuje się samochód Nie daje się zapytania na forum: "Jaki samochód kupić?" I na tym koniec Można posłuchać opinii, ale przede wszystkim trzeba poszukać trochę samemu I samemu to ocenić "Co jest dla mnie dobre?" aZyga to potrafi i wybrał! I o to chodzi :taktak: Nie ważne co by wybrał :nie: Jest zadowolony :taktak: Mam nadzieję :> :czar: |
Nie bede pisal co wybralem ,bo znowu bedzie wojna - bez wzgledu na to co wybralem i tak wszystkich nie zadowole - a mam tylko siebie zadowolic no i zone ;-)
|
Cytat:
No nie bądź taki :nie: Uwierz mi, że ja na przykład mam inne sposoby na zadowolenie Niż czytanie jaką nagrywarkę ktoś kupił :D Także wal śmiało :> :czar: |
No nie wiem, Ty jestes wyrozumialy, ale pamietaj co sie dzialo pare dni temu .Po co znowu robic wojne jest kulturalnie i niech tak zostanie.Ale wybor nie jest duzy teraz moge to powiedziec, oczywiscie jak ktos jest wymagajacy.Starczy basta koniec - po co psuc klimat ;-)
Pozdro |
Cytat:
Niech będzie Dla dobra ogółu :taktak: Ale jak byś chciał biosy do Liteona - to wiesz gdzie szukać? :> :czar: |
Cytat:
Ja bym jednak chętnie zobaczył co aZyga wybrał,nie pogniewał bym się gdyby to króciutko uzasadnił ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra powiem tak jak dla mnie zostaje LG i Litek (oraz pochodne litka) posiadaja pewne opcje b.wazne dla mnie (safedisc itp ;-)).Jezeli komus to jest niepotrzebne to wybor ma wiekszy.
POZDRO @LL :piwo: |
Według mnie jeżeli naprawdę chcesz mieć dobrze nagrane gry to wrucasz ich nawet kilka obrazów (6-7) na płytkę dvd a później odpalasz za pomocą emulatora. I masz pewność, że będzie działało. Przy okazji archiwizowanie gier na dvd jest znacznie bardziej ekonomiczne oraz ułatwia poukładanie danych tematycznie, a nie jak to by być mogło na kilku cd.
|
No po to kupuje miedzy innymi nagrywarke DVD.Ale obraz trzeba zrobic (nie wszystko zasysam z internetu) a co z grami na DVD niedlugo pewnie tylko takie beda. I nie odpalasz z emulatora tylko z virtuala, emulator sluzy do czego innego.
Pozdro :-) |
gry juz sa sam mam nawet jedna przegrana z DL na DL :D
|
Właśnie widziałem ostatni PCWK - DVD wersja. Próbowałem skopiować na DVD+r lub DVD-R, nie dało się, miałem komunikat że za mało miejsca na płycie, wchodziłem we własciwosci i pokazywało, że jest 6GB danych. To już trzeba DL? Opłaca im się już na tym nagrywać?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:03. |