![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.09.2005
![]() |
CO ROBIĘ ŹLE ?? (Nagrywanie filmu DvD)
Zgrywam film z Oryginalnej płyty programem Shrink DvD.
Program mam podpięty pod Nero Burning Rom wiec po zakończeniu zgrywania od razu nagrywa na czystą. I ZAWSZE po nagraniu mam zwalony 1 rozdział filmu (skacze i zacina się) Poostałe są super. Poza tym gdy chcę potem gotowe pliki .vob nagrać np. jescze raz, odpalam Nero Burning Rom, wybieram DvD Video i normalnie wżucam pliki do folderu Video TS. Po stacjonarny odtwarzacz nie widzi płyty :\ Ludzie Help bo już mnie szlag trafia. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
O których tu w ogóle nie piszesz?
|
|
|
|
#3 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vizzard ma racje. jesli plyta dziala to znaczy ze dvdshrink nie zwalil sprawy tylko odtwarzacz ma problem z odczytaniem poczatku plyty. nagraj na verbatimach i zobacz co z tego wyjdzie.
z tego co pamietam to plyty produkcji np. CMC charakteryzuja sie ciensza warstwa barwnika przy srodku, przez co poczatek plyty jest nieraz odczytywany z powaznymi trudnosciami. no i pozostaje kwestia nagrywarki, jej biosu i odtwarzacza :/ upgraduj bios jesli mozesz |
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 28.06.2004
![]() |
Czy plyta DVD jest zamknieta? Czy sa to plyty +R? Jesli tak to czy ustawiony jest booktype (typ ksiegi) na DVD-ROM? Niektore napedy stacjonarne jak i starsze czytniki w komputerach moga sobie nie radzic z takimi plytami.
|
|
|
![]() |
|
|