![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Co się dzieje???!!!! BenQ 1650 "pali" mi LeadIn??
otóz jestem "przerażony"..wczoraj wypaliłem pare płytek (Verby z cake'a 50szt), dziś też pare i po ktorejs wypalonej po sprawdzeniu jakości na początku płyty pojawiło się PIF o wysokości ok 30-40..no cóż mysle wada nośnika..ale wypalam nastepny i to samo
![]() ![]() no to pojechałem do sklepu do Verba 16 w BOXie i Verba Pastel DVD+R od TY no i co?? no i tak samo "spalone" na początku ![]() ![]() sprawdziłem ASPI (ale nic w kompie nie bylo mieszane :? no ale dla zasady..i co dziwne ASPIchck sciągniety osobno ma jakies fochy co do mojego ASPI, a juz w paczce od ADAPTECA nie.. dodatkowo przy probie zrobienia transferu występuje błąd ![]() czy nagrywara ma iść na gware ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
![]() |
dobra kolejne objawy...Litek 832S tez tak samo mi pali z tym PIF na początku
następna sprawa że to występuje TYLKO jak chce wypalić UDF w NERO..jak wypalam w NERO ISO to jest wsio oki :\ :\ :\ o co chodzi?? wczoraj jeszzce było dobrze..przeinstalowac system ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
kurde juz nie wiem ocb :? spaliłem chyba z 6 płyt ..następna dla odmiany nagrałem z innym plikiem pow. 2GB czyli UDF i śmiga:\ :\ :\
czy może byc plik uszkodzony i wpływac na jakość zapisu?? chyba nieeeeee co? |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
w***261;tpie ale mo***380;esz mie***263; bad sektor na dysku i ten plik mo***380;e w***322;a***347;nie na nim znajdowa***263; naj***322;atwiej sprawdzi***263; to prze skopiowanie tego pliku na inna partycje/dysk
|
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
teraz nagrywam z innej partyjcji bez plikow .nfo ja już głupieje ![]() zaraz zobaczymy rezultat EDIT------------------ nie no looooool..nie moge..po skopiowaniu tego pliku 3,5GB na inna partycje i nagraniu go znowu pik na poczatku ![]() ![]() ![]() no trudno zostawie tak ![]() Ostatnio zmieniany przez lukk21 : 19.04.2006 o godz. 21:52 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
lukk21 z 2 odrazka wynika, ***380;e ASPI nie trybi. mo***380;e to jest przyczyna?
|
![]() |
![]() |
|
|