![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.06.2009
![]() |
Communication error z LiteOn - Lightscribe
elo.Mój problem polega na wypalaniu obrazów na płytach.
![]() Proces wypalania przerywany jest w różnych momentach. Robiłem format, update software, nie pomaga dosłownie nic. Miał ktoś owy problem?? Prosiłbym o nie odpowiadanie typu: problem już był; poszukaj na forum ect. Od tego jest forum by pytać a nie błądzić gdzieś po milionach postach Z góry dzięx za odpowiedź. Dodam jeszcze że jest to zewnętrzny LiteOn eSAU208 Ostatnio zmieniany przez czodA13 : 17.06.2009 o godz. 14:17 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zapoznaj się z nim proszę, zwłaszcza z paragrafem 4. Tam jest odpowiedź na Twoje "życzenie".Regulamin Forum CDRinfo.pl Ostatnio zmieniany przez romanesco : 17.06.2009 o godz. 14:28 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Jeśli to jest odpowiedz na mój problem to ja podziękuje za takie forum. Nie po to logowałem się na to forum by czytać Wasze wspaniałe komentarze.. Sorry Vinetou ale to nie jest odpowiedz na mój problem. Przeglądałem forum przed założeniem tematu by nie robić "burdelu". Ale z tego co widzę lepiej wychodzi Wam "cytowanie" regulaminu zamiast udzielenie sensownej odpowiedzi. Dzięki wielkie!! Jeśli znajdzie się jakaś kompetentna osoba, która pomoże mi w tej kwestii ,będę naprawdę wdzięczny. Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez czodA13 : 17.06.2009 o godz. 16:08 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Korzystanie z forum nie jest przecież obligatoryjne. Jeśli nie chcesz czytać naszych komentarzy i jeszcze podważasz konieczność dostosowania się do określonych reguł, nie musisz się przecież logować.
Ostatnio zmieniany przez romanesco : 18.06.2009 o godz. 12:36 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Rozumiem o co Ci chodzi. Wiem również, że każdego user'a obowiązuje regulanim. Ale spójrz czasem z innej strony. Masz usterkę z którą nie jesteś w stanie się uporać, a ktoś odpowiada na Twój post z opcją kupna nowego gadżetu. Czy taka odpowiedź jest dla Ciebie satysfakcjonująca?? Każdy medal ma dwie strony, które nie zawsze Nam odpowiadają. wracając do tematu.. Próbowałem innych programów i za każdym dzieje się analogicznie. Może oddać na gwarancji?? Czy gwarancja obejmuje takie "usterki"?? Ostatnio zmieniany przez czodA13 : 18.06.2009 o godz. 14:06 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zakładając, że masz właściwe i sprawnie działające oprogramowanie, widzę dwie przyczyny - marne nośniki lub usterka napędu.
I raczej skłaniałbym się ku tej drugiej opcji niestety. Najlepiej (i w zasadzie najprościej) sprawdzić na innym komputerze, i to na takim, który już ma działającą nagrywarkę z LS.
|
|
![]() |
| Tagi |
| czoda |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| LiteOn DH20A3H i problem z LightScribe | maxx2 | Napędy optyczne DVD | 24 | 21.08.2008 22:08 |
| Liteon Shw-16h5s 16x Lightscribe | skyrider | Napędy optyczne DVD | 118 | 17.05.2007 21:59 |
| Awarja LightScribe w LiteOn 16H5S | CPS | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 5 | 15.07.2006 18:18 |
| Liteon SHW-16H5S z funkcja LightScribe (PROBLEM) | funior | Napędy optyczne DVD | 4 | 18.02.2006 17:19 |
| Informacje o bananach | IceManSpy | Propozycje, sugestie, błędy forum | 27 | 14.07.2005 21:19 |