![]() |
Cytat:
|
Cytat:
U mnie tak mogło by być :D A jest gorzej Zdecydowanie gorzej :smutny: |
Cytat:
|
Instalnalem sobie to aspi i DZIALA :D eureka :P czworka mi nagralo w 13 minut plytke zapchana po brzegi :) Dzieki wielkie. To aspi niby dziala ale przy kazdym uruchomieniu pisze mi ze moga byc niezgodnosci jakies ale w ogole jest ok. Dzieki jeszcze raz :)
|
i kolejny szczesliwy forumowicz :D
|
dzisiaj kupiona 1633S BS06 zainstalowane aspi, podlaczony jako master wiesza sie przy każdej płycie DVD -/+
|
podaj konfig kompa :D
|
AMD Duron 1800
AsRock K7S8X 256 DDR Na tej samej taśmie jako Slave jest jeszcze Teac CD-W 512EB |
System Windows 2000 SP4
Alcohl 120% CloneDVD Nero6.3.1.25 W Nero CD/DVD Speed przy próbie przeprowadzenia testu wywala błąd PARAMETER VALUE INVALID (052602) przy każdej płycie, nawet na zwykłej CD-Audio |
|
VIZZARD zrobiłem tak jak było w tych opisach i filmy można obejżeć, ale z bólami i długim wyczekiwaniem aż rozpozna płytę. Żeby skopiować płyte to moge zapomnieć, bo momentalnie się zawiesza
|
Cytat:
Tłoczone? Nagrywane? Jakich firm? Jak nagrywane to na czym? Ściągnij najnowszy firmware STĄD :czytaj: Rozpakuj i po prostu uruchom .exe Tylko nie sflashuj tego Teaca :> I potem spróbuj skopiować płytę używając DVDDecryptera :taktak: :D |
Sprawdzałem na kilku różnych płytach, na tłoczonych oryginalnych, na tych od rusków, na DVD-R Esperanza, DVD+R GigaMaster i za każdym razem jest to samo.
Użyłem włąsnie DVDDecryptera i ciągle nic. Czy zmieniając firmware nie strace gwarancji? Do sklepu mam bardzo blisko więc mogę ją zanieść i reklamować. |
nie stracisz gwarancji
|
Cytat:
Spróbuj użyć "plusów" i bardziej markowych: Verbatim, TDK Flashując oryginalnym biosem ze strony Liteona - nie tracisz gwarancji :nie: Spróbuj! I daj znać :taktak: BTW Jakieś komunikaty ci wyświetla przy kopiowaniu? Czy tylko zwiecha totalna? :idea: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:50. |