Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Czy celeron 1 GHz pociągnie nagrywarke DVD? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/czy-celeron-1-ghz-pociagnie-nagrywarke-dvd-46659/)

polakT 19.01.2005 19:25

Cytat:

Napisany przez maj3
jak widze pie...sz bez sensu
własnie nagrywarki dvd lg robi ok.
zreszta swoja mam dobrze ponad rok i zero problemów

niech bedzxiwe piep.... bez sensu powiedz to tym 3 lg w szafce bo one nie chca sluchac

>::edit::<

kumpel tu mi podpowiada on ma tez LG 52X samsung 52X(cd-rom) na zbyciu nie dzialaja chcesz????? cudowne LG

maj3 19.01.2005 19:26

Cytat:

Napisany przez thomascamel
niech bedzxiwe piep.... bez sensu powiedz to tym 3 lg w szafce bo one nie chca sluchac

a czy to sa nagrywarki dvd:bicz:

polakT 19.01.2005 19:29

Dla mnie jeden grzy niegdy wiecej LG Elektroshit za duzo kasy poszlo na ta firme..... chcesz to miej trafiles 1 na 1000000 masz sie czym cieszyc

kizio 19.01.2005 19:35

podzielam twoje zdanie thomascamel LG to najwiekszy SHIT wśród napedów optycznych. Miałem CD-RW 32x i padła po 5 miechach, miałem CD 52x padł po roku. Teraz mam już ponad 2 lata Lite-ON i jest o niebo lepszy!

maj3 19.01.2005 19:48

@kizio tez ..... nie na temat
chyba do tej pory tez nie wiesz ,ze tu mowa o nagrywarkach dvd:P

polakT 19.01.2005 19:51

Jak nie na temat rozmawiamy na temat firm produkujacych napedy optyczne. Tak??
wiec gdzie problem, a DVD, rozumiem firma produkujaca Shit cd produkuje zaje..... DVD, wiesz przekonales mnie .... LG to naprawde dobry shit, w sam raz by wywalic za okno z 4 pietra. CD czy DVD.... darujmy sobie jak shit to shit

kodziu 19.01.2005 19:54

Nec 3520A

Kolega ma i sobie chwali :) A ja jutro dowiem się jaką spaware zewnętrzną kupili u nas w sieci osiedlowej i ponagrywam sobie troche :>

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15603

fuzzy 19.01.2005 19:56

No właśnie. Ciągle tu o napędach gadacie, a mu chodzi o nagrywarki dvd :D !! A ja mam pytanie do maj3. Skąd masz te informacje, że nagrywarki dvd są lepsze od cd-r/rw. Bo chce wiedzieć czy to dość wiarygodne źródło (wiesz - różni ludzie tu piszą i nie wiadomo kto ma racje) a też się spotkałem dawniej z gorszą opinią o LG?

Smartek 19.01.2005 20:00

ja nastepny, ktory zawiedziony na LG... nagrywarka 12x 8x 32x [cdr]... dead po roku/dwoch(?) uzywania :| - rzadkiego uzywania..
juz lepiej kup litka jakiegos... najlepiej pioneer'a - ja bym chyba jego wzial.. a jesli mialbym wiecej kasy to nie zalowalbym na tdk 1616n - cudowne, CICHE [az za bardzo..] i ladne nagrywareczki..
pozdro ;)

maj3 19.01.2005 20:13

Cytat:

Napisany przez fuzzy
do maj3. Skąd masz te informacje, że nagrywarki dvd są lepsze od cd-r/rw. Bo chce wiedzieć czy to dość wiarygodne źródło (wiesz - różni ludzie tu piszą i nie wiadomo kto ma racje) a też się spotkałem dawniej z gorszą opinią o LG?

własne doswiadczenia
rankingi ,opisy sprzetu w mediach
problemy ze sprzetem na róznych forach
etc itd.

polakT 19.01.2005 20:26

Cytat:

Napisany przez maj3
własne doswiadczenia
rankingi ,opisy sprzetu w mediach
problemy ze sprzetem na róznych forach
etc itd.

niech ci bedzie moze i osiagi maja dobre ale w tescie jakiegos pisma samsung zaja 1 miejsce pod wzgledem s[przetowym ale jakos nie chce mi sie wiezryc ze to jest dobre
to jest Shit jak nic......

osiagi funkcje to nie wszysto. a jak uzywanie przez dluzszy czas????

i tylko dlatego odradzam LG.

jak stwierdzilem nie ufam firmie ktora produkowala shit - dalej to samo produkuje wybor jest jak dla mnie prosty NEC pioneer no i Lite-on

kodziu 19.01.2005 20:49

Firma Lg produkowała dośc dobre napędy niektóre "nie do zdarcia"
Mój dvd-rom lg ma już trzy lata i chodzi! Nie mówie że zachowuje się jak nowy ale jest sprawny :) Nagrywareczka lg x48x24x48 (gce 8481b) również po roku użytkowania sprawuje się wyśminicie. Teraz są tylko takie gówniane napędy lg 52x32x52 których odradzam kupować nawet ze wzgledu na cene (tanie jak barszcz). Aha i lg nie robi jakichś znakomitych nagrywarek dvd ale nie odbiegaja jakością oraz poziomem wykonania od tych innych producentów :D

Bartez 19.01.2005 20:56

Cytat:

Napisany przez thomascamel
niech ci bedzie moze i osiagi maja dobre ale w tescie jakiegos pisma samsung zaja 1 miejsce pod wzgledem s[przetowym ale jakos nie chce mi sie wiezryc ze to jest dobre
to jest Shit jak nic......

osiagi funkcje to nie wszysto. a jak uzywanie przez dluzszy czas????

i tylko dlatego odradzam LG.

jak stwierdzilem nie ufam firmie ktora produkowala shit - dalej to samo produkuje wybor jest jak dla mnie prosty NEC pioneer no i Lite-on

jeszcze raz napiszesz słowo 'shit' i dostaniesz bana na tydzień. Strasznie monotematyczny jesteś :>

polakT 19.01.2005 21:00

Cytat:

Napisany przez Bartez
jeszcze raz napiszesz słowo 'shit' i dostaniesz bana na tydzień. Strasznie monotematyczny jesteś :>

sorki nie napisze juz tego slowa :niepow: , a jestem monotemetyczny bo chyba zaduzo :piwo: , a czuje sie skrzywdzony przez LG za te 3 napedy :buu:

andrzejj9 19.01.2005 21:33

he he, CD-ROM LG 52x to przecież legendarny już model :) Tylko takiej "legendy" to nikomu nie życzę ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:12.