![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
XBOX FAN
Data rejestracji: 17.12.2004
![]() |
Praoblem LITEON 1633s :(
Elo all
wreszcie dziala wasza strona <hura> skad mialem sie dowiedziec takich rzeczy jak tu ![]() a moj problem jest taki: Mam LITEONA 1633s tak jak juz pisalem wczesniej gdy nagrywam plytke dvd to pisze mi cos takiego Brak mocy kompilacji lub Zakoncz w trybie DAO chcialem ja wymienic w sklepie lecz kolo powiedzial ze trzeba wymienic bios i nagrywac na verbatimkach kupilem verbatimy i nagralem lecz pisalo to samo sciagnelem najnowszy bios ze strony liteona lecz gdy go odpalam wyskakuje cos takiego radzcie czy mam ja wymienic piszczie jak to wykonac ![]() piszczie nara Ostatnio zmieniany przez fdab : 23.01.2005 o godz. 14:05 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Też tak miałem. Nie pamiętam juz dobrze ale tak może być jeśli masz nagrywarkę w wersji OEM a nowy firmware nie.
I to chyba jest ten przypadek- masz firmware BS41 a do tej pory LiteONy wyszły z firmwareami BS05, BS0C, BS0K,BS0R i BS0S. Możesz oczywiście wyciagnąć plik *.bin z tego exe liteona i wmusic je nagrywarce za pomocą LtnFW ale najpierw polecam ten: http://www.liteonamericas.com/us/dow...3_dr16bs0s.zip Nie powinien stawiać oporu. |
![]() |
![]() |
#3 | |
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
Ściągnij sobie biosik BSOS ale ze stroby codeguys http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html i ten powinien wejsc bez problemu. Bios 41 nie był do konca dopracowany i potem go liteon wycofał, więc flaszer moze nie rozponawać nagrywarki. Biosy ze strony codekow są już troche zmodyfikowane i mozna wgrać je nawet do cegły. Jak dalej nie pójdzie to pisz pomyślimy dalej. Ściągasz rozpakowujesz i wgrywasz klikająć na execu, tak jak orginał.
![]() |
#4 |
XBOX FAN
![]() |
Elo =]
Paniowie Dzieki Wielkie Dzieki Zmieniłem Biosa ![]() Podanym Przez downloads Jeszce Raz Wielkie Dzieki ![]() Nara ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
XBOX FAN
![]() |
![]()
Elo =]
Jak juz pisalem zmienilem bios na BS0S wszystko dziala dobrze lecz : Mam 2 plytki DVD -/+ RW Platinium DVD+RW i Esperanza DVD-RW Przed zmiana biosu ani ta ani ta niechciala sie skasowac =/ Po zmianie Platiniumka sie skasowala =] lecz Esperanza nie =[ i wyskakuje taki bład (screen nizej) piszcie co mam zrobic to bardzo warzne Piszcie =] |
![]() |
![]() |
#6 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Spróbuj skasować Alcoholem 120 % z zaznaczoną opcją - Ignoruj błędny TOC (zawsze kasuj).
Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
#7 |
XBOX FAN
![]() |
Elo =]
Dzieki madmax2 probowalem Alcohol 120% 2 razy jak sie skonczylo bylo tak : Pozniej chcialem nagrac nero i bylo tak : Sadze ze niewarto juz kupowac tych plyt trudno ale dzieki wszystkim za szczere checi ![]() Nara =/ Ostatnio zmieniany przez fdab : 26.01.2005 o godz. 13:32 |
![]() |
![]() |
#8 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Wiesz, co spróbuj jeszcze na innej nagrywarce. Ja miałem tak z DVD+RW Verbatima. Moja Toshiba nie chciała na niej nagrywać i kasować. Szwagier skasował mi ją na swoim NEC 3500 i teraz chodzi, a myślałem, że jest już do wyrzucenia.
Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
|
|