![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2005
![]() |
Problem w wyborze
Witam was jestem tu nowy na nagrywarkach dvd zbytnio sie nieznam
i dlatego przyszedlem tutaj zapytac sie specjalistow ![]() Chcem zakupic Liteona DL SOHW 1673S Powiedzcie mi czy sie oplaca kupic ta nagrywarke czy tez nie pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
a czy to jest ten dzial
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Forum poświęcone wszelkim innym tematom
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
czy oplaca sie niechodzi o cene ale o funkcjonalnosc
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#8 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no tak klan LG wchodzi do akcji.
no i z przykrością muszę stwierdzić, że ma dużo racji. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
ja zawsze mialem cos do LG, i musze powiedzic ze ta firma mnie nie lubieje, jak podlaczalem u kumpla rozwallilem 2 dvd+r i jedna -r potem d serwisu i wymiana na nowa, bezsens.
Wedlug mnie sie oplaca |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() ja na twoim miejscu to bym kupił odrazu ze dwie sztuki ,tak na zapas ![]() więc czym prędzej pędź do sklepu ![]() bo może zabraknąć ![]()
![]() |
#11 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Według mnie nagrywarka jest dobra i dostępna teraz za naprawdę dobrą cenę. Jedyna wada, dla której ja kupując prawdopodobnie zdecyduję się jednak na LG (po raz pierwszy przy kupnie napędu..) to hałas. Liteona zawsze były i pewnie już zawsze będą bardzo głośne, a mnie powoli zaczyna męczyć hałas wydobywający się z komputera. Dlatego raczej będę kupował nagrywarkę LG.
#12 |
Nowy na forum
![]() |
hej. tez jestem new ale wydaje mi sie ze bardziej powinienes patrzec od czego ma Ci sluszyc nagrywarka dvd. Poczytaj na forum, poszukaj testów, itd
![]() Ja tez bylem z poczatku napalony na Litka 1673 - ale jak sie wczytalem ze sa problemy z FW (nie ma stabilnego na dzien dzisiejszy) do niej i nie za bardzo wypaala filmy (wypalic wypali ale nie wszystkie stacjonarne dvd to potem czytaja;[ ) a dane na dvd wypalisz kazdym palnikiem ![]() nawet juz chcialem zejsc na model 1653 - bo ten juz przynajmniej ma w miare stabilne FW. No a halas to juz swoja droga - Litek zawsze byl glosny. Jezeli szukasz nagrywary dvd za tanie pieniadze (ten litek w wersji oem kupisz juz za 205zeta) to Litek jest wart tego zakupu, ale pomysl do czego chcesz ja wykorzystac aby zakup ten Ci sie oplacal. Ja osobiscie bardziej mysle o dvd benq 1620pro ![]() Pozdro i ..... dobrego wyboru zycze ps. czasem warto samemu poszukac i poczytac niz zdawac sie tylko na sygestie forumowiczow (z powazaniem do @LL) - poniewaz kazdy .... ma inne subiektywne zdanie i bedzie przy swoim - plextory, pionki, benq'i, litki, lg i inne ![]() Ostatnio zmieniany przez DyeJ : 15.03.2005 o godz. 11:09 |
![]() |
![]() |
|
|