![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Bywalec
Data rejestracji: 30.12.2004
![]() |
Perwszy post na forum, więc witam.
![]() Heh, człowiek im więcej czyta tym mniej wie. ![]() Potrzebuję nagrywary, która prócz dobrego zapisu nie będzie miała problemów z odczytem. Na dodatek ogranicza mnie kolor (uroki czarnej obudowy ![]() W tej chwili rozważam: Lite-On SOHW-1673S - tylko kto go tam wie, czy poprawili coś w porównaniu do 1653S i kiedy będą ogólnie dostępne Nec 3500A - mój były faworyt póki nie przeczytałem o problemach z odczytem płyt Nec 3520A - niedostępny i pewnie te same problemy co 3500A... Benq DW1620 - wszystko fajnie, ale nie czyta RAW-DAO, co jest dla mnie poważnym minusem... Toshiba SD-R5372 - z jednej strony wszystko fajnie, a z drugiej niektórzy mają z nią problemy... Pioneer DVR-108 - chipy Neca, więc większość problemów Neca jest, no może poza odczytem LG GSA-4163B - niby fajna nagrywarka, ale: nie mam zaufania do LG, kosztuje powyżej 350zł, nie ma dostępnej czarnej ![]() W takim razie co polecacie, żeby kupić ? Jak byłem zdecydowany na Neca, to poczytałem o jego problemach z odczytem, jak już sie zdecydowałem na BenQ, to wyszła sprawa z RAW-DAO. No to pomyślałem sobie Toshiba, ale ostatnie posty z tematu o niej nie są zachęcające. Doradźcie coś bo już mnie świerzbi, żeby nagrywareczkę kupić. 8 ) |
![]() |
|
|