![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#481 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() PS. Gdyby nie było jednego ani drugiego Bierz Benka! ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#482 |
-=MIXED CLAN=-
Data rejestracji: 19.09.2003
![]() ![]() |
pochwal się co wybrałeś......
#483 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Heh.. napewno nie bralbym tego "co bedzie w sklepie", bo pojechalem do rynku, gdzie sklep z kompami jest co 5 metrow, wiec racej nie ma modelu, ktorego nie bybym w stanie znalezc
![]() A wiec zmiaszcze tylko takie moje szybkie podsumowanie, ktorym sie pokierowalem.. ![]() Interesowaly mnie raczej tylko 4 firmy.. Liteon - problemz lipnymi plytkami (na totalnie lipnych raczej nagrywac nie bede, ale lepiej byc przygotowanym na kazda okazje..) NEC - problemy z korekcja bledow + brak DVD-RAM (a mysle, ze z dwie takie plytki zakupie) Pioneer - no i wlasnie.. tu nie mam co zarzucic.. pomiedzy nim a lg rozegrala sie ostateczna walka... LG - moj faworycik, ktorego jestem wlasnie szczesliwym posiadaczem, z pioneerem wygral tylko dlatego, ze bylo o nim duzo wiecej opinii, z czego jesli dobrze pamietam, nie zauwazylem zadnej negatywnej... plus wyroznienia w roznych testach i wysokie noty w rankingach... dlatego wlasnie zakupilem ta palarke... Myslalem tez poniekad nad tym benqiem, ale przekonywaly mnie tylko te testy slawkaj, natomiast malo bylo opinii od reszty osob... a mnie oprocz roznym testom zalezy bardzo na ocenie "zwyklych" uzytykonikow... Jesli chodzi o reszte (toshiba, sony, tdk itd.) to nie bralem wogole pod uwage tylko ze wzgledu, ze o nich nie bylo prawie nic... zapewne kazda z nich moze stac najleopsza palarka.. ale nie bede lecial w ciemno i wolalem wziasc to co JUZ sobie uzytkownicy chwala, a nie to co dopiero beda mogli chwalic.. ![]() No.. to by bylo na tyle... dziekuje temu calemu forum przy pomocy w tym ciezkim wyborze, pozdro dla wszystkich argumentujacych swe wypowiedzi oraz dla slawkaj, ktory wklada dosc duzo czasu, zeby pomoc tutejszym uzytkownikom w wyborze ![]() tak p.s. .. glupio sie przyznac, ale bylem tak podekscytowany posiadaniem w koncu dvd rw, ze zapomnialem kupic plyty.. ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz dzieki wszystkim ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.10.2004
![]() |
i ja jutro naginam po 4163b,
widziałem dzisiaj w Vobisie Sony DWD22A za 222 zeta, więc taniocha jak cholera, ale nie wiem co to warte..........pewnie shit jak mój Trinitron lub wieża....... |
![]() |
![]() |
#485 | |
onTour
Data rejestracji: 29.08.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#486 |
-=MIXED CLAN=-
![]() ![]() |
No no grono userów LG się powiększa.....
#487 | |
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
GSA-4163 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#488 |
zDesperados
Data rejestracji: 26.11.2002
![]() |
DVD REC.LG GSA-4163B BOX CZARNA - 304,99 zł
DVD REC.LG GSA-4163B BOX - 298,29 zł DVD REC.LG GSA-4163B OEM SREBRNA /CZARNA - 287,92 zł DVD REC.LG GSA-4163B OEM - 280,60 zł lepiej OEM czy BOXa
#489 |
-=MIXED CLAN=-
![]() ![]() |
Od wersji 4163 nagrywarki LG różnią się wyglądem...wersja oem nie ma takiego szarego paseczka z dołu panelu....Poza tym reszta jest taka sama.Nie wiem jak się ma sprawa z dołączonym oprogramowaniem w wersji oem.
#490 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
heheheh no to Lg rzadzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
-=MIXED CLAN=-
![]() ![]() |
@legion masz coś przeciwko??
Jak długo?? tak długo aż ktoś wprowadzi coś lepszego....to chyba logiczne...nie??
#492 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() a logika nigdy nie idzie w parze za czyms lepszym bo to co bylo robione kiedys bylo bardziej solidne teraz robi sie wszystko jak najszybciej by jak najwiecej sprzedac popatrz jaki bum sie zrobil z nagrywarkami dvd i jakie sa ich ceny teraz praktycznie kazdego stac na nia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#493 | |
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Wersja box ma dodatkowo śrubki, taśmę IDE, kabel do podłączenia karty dźwiękowej i "sławny" szary pasek na panelu 8 ) |
|
![]() |
![]() |
#494 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |