![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
![]()
Czy ten napęd [mowa o 1620] naprawde tak trudno dostac? Kurcze ktoś ma jakiś pomysł na to gdzie go w Łodzi mozna upolowac?
<Pół żartem pół serio> A tak btw. pare spostrzeżeń :-) Ogolnie teraz jest bardzo nieprzyjemny moment bo musze kupic nagrywarke DVD i to "najlepsza" ![]() Rok temu w oparciu o dane i rady z tego forum kupilem naped COMBO a poniewaz wtedy przezylem droge przez meke czytajac wszelkie testy itp teraz bogatszy o to doswiadczenie chce troche na skroty isc ![]() I tu pierwsze spostrzezenie pol zartem pol serio ![]() ![]() </Pół żartem pół serio>I pare pytan: nigdy nie ufalem jakos specjalnie LG [no dobra wiem ze narazilem sie pewnie polowie forumowiczow ![]() ![]() Czy LG 4163b jest CICHA? Nie mam zamiaru miec kompa z nagrywara ktora ryczy jak odrzutowiec ![]() I jeszcze jedno czy z NEC 3520A sa jakies koszmarne problemy? wiem ze jest wątek osobny ale tez przydlugi... Chodzi o to czy moze ktos wie ze z jakas tam seria to trzeba bylo bios update-owac albo naprawde jest ogrommny problem z korekcja bledow przy odczycie CD... No i moze w konczu ktora z nich jest lepsza [potrzebuje aby byla cicha, dalwala sobie rade z wiekszoscia zabezpieczen - nie musi wszystkie idealnie lamac, no i zeby radzila sobie bardzo dobrze z odczytem plytek CD marnej jakosci ![]() ![]() Dzieki |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|