![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jak ktoś wierzy w napędy bez obudów - to nie ja robię z niego idiotę ![]() Ale odpuścić - bo ci się przejadło? ![]() Bo ci coś tam przestało? Bo ci się znudziło? A kim ty jesteś ? ![]() Przeczytaj swoje ostatnie posty i nie tylko ostatnie ![]() "... znudziły mi się ..." "... przejadło mi sie ..." "... mnie testy nie interesują ..." " ... robisz konkretna antyreklame ..." " ... z mojego pioneera ..." "... wezcie poczytajcie ..." "... zmien nagrywarke ..." Egocentryzm wieje halnym Ja, mnie, mi, zrób to, zrób tamto, zrób siamto Może ci posty do zatwierdzenia podsyłać, co? Jak żart ci się podobał - to był dobry, tak? A jak przestał ci się podobać - to co? To już jest be? ![]() ![]() Więc, żeby ten mały, aczkolwiek bardzo sympatyczny ![]() Polecamy wszystkim Pioneera ![]() A ja ze swojej strony obiecuję, że być może już niedługo Znowu wymyślę coś zabawnego ![]() Ale na tyle krótkiego Żeby ci się nie przejadło ![]() Z wyrazami szacunku Twój serdeczny Przyjaciel ![]() ![]()
|
|