![]() |
Cytat:
|
Czy nikt z was nie potrafi odpowiedziec na moje pytanie zwiazane z wynikiem nagrania plytki?
|
Cytat:
|
Cytat:
Kiedyś raz skorzystałem z niego. Pozwala na sprawdzenie PI i PO. POZDRAWIAM. p13tro |
Cytat:
@p13tro Sprawdzenie ilosci bledow PI i PO pozwalaja tylko napedy firmy Lite On. |
Ilość załączników: 2
witam
wczoraj otrzymalem zamowione plytki verbatimy DVD-R x2 z mcc i axe azo x2 DVD+R, wyniki zamieszczam ponizej, co o nich sadzicie?? |
Cytat:
|
oka zaraz zrobie i zapodam znow
|
powinny być lepsze przy 4x :D lub przeciwnie ^_^
|
Ilość załączników: 2
oka wiec zrobilem oba testy przy x4, teraz prosze o opinie, jak myslicie co warte sa te plytki i ktorymi lepiej zawracac sobie glowe :)
verbatimy DVD-R x2 po 3.08 zl axe azo DVD+R x4 po 2.8 zl Pozdrawiam FredzioPL |
axe azo są jak widać lepsze jakościowo i tańsze :D Ja bym kupił te axe azo ale decyzja należy do ciebie :spoko:
|
Cytat:
POZDRAWIAM. p13tro |
Nie liczy sie tylko jakosc nagrania zaraz po, ale jego trwalosc, czyli co z tego bedzie za 2 lata. Jakos mam wieksze zaufanie do Verbatimek...
|
Cytat:
|
Kupilem dzis w MM takie cos:
http://virtual.dmkproject.com/stuff/verbatim.jpg Na zdjeciu tego nie widac chyba, ale na opakowaniu pisza "Advanced AZO" ;). Kazde cake kosztowalo 36,99 czyli wcale niedrogo jak za Verbatimy 4x certified... Wieczorem potestuje i dam znac jak sie sprawuja i czy sa to MCC czy CMC etc. UPDATE: "-" to MCC 01RG20 "+" to MCC 002 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33. |