![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.03.2003
![]() |
lame: domowy authoring VS studio
Czy na domowym sprzecie da sie
przeprowadzic "profesjonalny" authoring DVD tak aby koncowy efekt mozna by bylo zaniesc do tloczni i wszystko gralo? Wiem ze sama konwersja z AVI do MPEG-2 zajmie mi kilka dni... powiedzmy ze nigdzie sie przez ten czas nie spiesze. :-) _______________________________:: cylinder |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
Re: lame: domowy authoring VS studio
Cytat:
a co do czasu konwersji - czyżbyś miał ZX Spectrum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
1.7 GHz i 512MB ramu...
...teraz zastanawiam sie jeszcze nad dokupieniem gumowej klawiatury i swiecacego na zielono monitora. :-) Zasilacz od Amigi tez by sie przydal bo zimno troche i mialbym na czym nozki rozgrzac. ______________________________________::cylinder |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Jeszcze jedno pytanie
Plan byl prosty.
Mam tasme Beta. Oddaje ja do firmy ktora robi mi z tego AVI (calkowity koszt 200zl). Sam pozniej robie z tego MPEG2 i caly authoring (koszta wlasne czyli zerowe). Jednak Uprzejmy Pan Z Firmy poinformowal mnie ze lepiej tego nie robic gdyz jakosc drastycznie spada. Zaproponowal mi taki projekt: odrazu przeniosa mi BETA na MPEG2 Tlumaczyl to faktem iz w czasie konwersji na MPEG2 zrodlo bedzie znacznie lepszej jakosci (czyli BETA). Koszta gdzies w okolicach 1400zl. Chcialbym aby docelowo material byl mozliwie jak najlepszej jakosci ale zastanawiam sie na ile to co Uprzejmy Pan powiedzial mi przez telefon to chec wyciagniecia wiekszej kasy a na ile prawda (mniejsza lub wieksza). Brac sie za konwersje w domu czy rozbic swinke-skarbonke? _____________________________:: cylinder |
![]() |
![]() |
|
|