Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.02.2004, 20:03   #1
Mirek-1977
Pentium4ever

Data rejestracji: 06.12.2003
Mirek-1977 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
LiteOn to totalne gó***!!!

Po zakupie LITKA 411S cieszyłem się nim miesiąc. Oddałem do reklamacji, dlatego że płyty poprawnie wypalane były w 60 - 70 %. Po upływie takiegoż właśnie czasu trwania filmu w PowerDVD wyskakiwał "Error Code XXXXXXXX (te X-y to jakiś tam z kolei numer). Dysk może być uszkodzony lub zanieczyszczony.", a na stacjonarnym filmy żabkowały: co 1 sekundę pojawiała się kolejna klatka obrazu.

Zamiast 411S otrzymałem w zamian 451S ale kryzys się nie skończył. Tu błędy były podobne ale występowały chaotycznie. Mało tego takie błędy pojawiły się również przy próbie odtwarzania płyt tłoczonych; oryginalnych płyt z filmami. A wymiana firmware co mi dała? A to dała, że zapis płyty kończy się zaraz po tym jak się zaczyna. Nagrywanie zatrzymuje się podczas wpisywania Lead In.

Skusiłem się na tani shit. Jednak będę miał możliwość wymiany rekordera jak tylko tego zareklamuję. Na pewno nie będę się wahał!

-----------Moja PaCzka:--------------
ASUS P4P800
CELERON 2.4
512 MB DDR 400
GF FX 5600 256MB
BARACUDA.7 80 GB
PLEXTOR 4824A
no i ten LITEK
Mirek-1977 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec