![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
LiteOn to totalne gó***!!!
Po zakupie LITKA 411S cieszyłem się nim miesiąc. Oddałem do reklamacji, dlatego że płyty poprawnie wypalane były w 60 - 70 %. Po upływie takiegoż właśnie czasu trwania filmu w PowerDVD wyskakiwał "Error Code XXXXXXXX (te X-y to jakiś tam z kolei numer). Dysk może być uszkodzony lub zanieczyszczony.", a na stacjonarnym filmy żabkowały: co 1 sekundę pojawiała się kolejna klatka obrazu.
Zamiast 411S otrzymałem w zamian 451S ale kryzys się nie skończył. Tu błędy były podobne ale występowały chaotycznie. Mało tego takie błędy pojawiły się również przy próbie odtwarzania płyt tłoczonych; oryginalnych płyt z filmami. A wymiana firmware co mi dała? A to dała, że zapis płyty kończy się zaraz po tym jak się zaczyna. Nagrywanie zatrzymuje się podczas wpisywania Lead In. Skusiłem się na tani shit. Jednak będę miał możliwość wymiany rekordera jak tylko tego zareklamuję. Na pewno nie będę się wahał! -----------Moja PaCzka:-------------- ASUS P4P800 CELERON 2.4 512 MB DDR 400 GF FX 5600 256MB BARACUDA.7 80 GB PLEXTOR 4824A no i ten LITEK |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|