![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.03.2004
![]() |
Esperanza-kiszka
NAGRANE FILMY NA DVD-R ESPERANZA POWYŻEJ 2h ZACINAJĄ SIĘ POD KONIEC LUB ZAWIERAJĄ BŁĘDY W POSZCZEGÓLNYCH KLATKACH FILMU.
FILMY KRÓTSZE NP BAJKI 60-80 MIN SĄ OK. CZY KTOŚ MIAŁJUŻ TAKI PROBLEM ? CZY EWENTUALNIE MOŻE MI KTOŚ DORADZIĆ NA JAKICH NOŚNIKACH NAJLEPIEJ PRAKTYKOWAĆ NAGRYWANIE DVD-R |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
1. nie KRZYCZ
2. to o esperanzach to już było http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=28753 3. Ja używam płyt Gigamaster cena ok. 4zł i Xdisc cena ok 5zł i niema problema. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.03.2004
![]() |
Esperanza
1.nie Krzycze.
2.nagrywam Dopiero Od MiesiĄca. 3.czy Te PŁytki O KtÓrych Piszesz SprawdziŁy Sie Z DŁugimi Filmami I Czy Bez Problemu ChodzĄ Na Stacjonarnych Dvd? |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Chyba masz jakis problem z klawiatura, CapsLock i shift ci sie zacinaja
![]() A wracajac do Esperanzy, to nie ma co ukrywac ze to nie sa najlepsze nosniki, zwykla masowka. U mnie z tanich nosnikow do stacjonarnych odtwarzaczy sprawdzajas sie Axe. Ale najczesciej wypalam na Verbatim, TDK i Philips. Nie mialem z nimi zadnych problemow przy odtwarzaniu. Ale trudno szukac reguly. To zalezy zarowno od nagrywarki jak i od odtwarzacza. Najpewniejszym choc malo wyszukanym sposobem jest metoda prob i bledow. Trzeba po prostu poprobowac i poszukac takiego nosnika ktory najlepiej sprawdzi sie na twoim sprzecie Ostatnio zmieniany przez Sebastian997 : 13.03.2004 o godz. 12:17 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
Recepta jest baaardzo prosta - taniego miesa to i psy nie chce jesc.. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.11.2003
![]() |
a mi te Esperanzy to najlepiej czyta, zreszta nie tylko mi ale i kolegom. A sprawdzalem duzo plyt. Ostatnio kupilem Axe pochodza od tego samego producena co Verbatimy i na 5 stacjonarnych DVD w 2 ich nie czytalo, a Esperanzy lyka odrazu.
I tak dla informacji W Katowicach na gieldzie Esperanzy byly po 2.90 minusy, a plusy po 3.30.
|
|