![]() |
Wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi bardzo mi pomogliscie :piwo:
|
Cytat:
To moglbym dostac tego linka ;) po zakupie od razu go wymienie :) |
Cytat:
Są już nawet testy przeróbek 1633@1653 :taktak: I to wszystko na forum :spoko: |
Cytat:
:piwo: |
oj jest :) na forum a ta nagrywarka to to samo co masz tylko bios zmieniony :)
|
Cytat:
:ysz: . A czy jest gdzies na forum w naszym ojczystm jezyku :D napisane jak wymienic tego biosa i ktory jest najlepszy bo z anglikiem to u mnie nie za dobrze :nie: |
zobacz sobie np. www.cdrspeed.pl
to nie jest reklama ja tam kupuje :) |
Cytat:
ATIP płyty sprawdzisz dopiero po włożeniy płytki do napędu I odczytaniu w takich programach jak na przykład: SmartBurn, kProbe, DVDInfoPro, itp. ... Na okładce ani na płycie tego nie ma :nie: ::czar: |
Cytat:
|
[QUOTE=VIZZARD]Po 2.50zł już można Verbatimy wyciągnąć :wow:
Zapytaj Turboniego na przykład Humorzaste - chodzi o poszczególne egzemplarze tego samego modelu AML i GSC - to producenci płyty :taktak: Informacja ta zawarta jest w ATIP płyty :czytaj: Ojejku teraz to mnie wystraszyles a jak trafie na wadliwy egzemplarz co wtedy robic??? Werbatimy po 2,50-jestem w szoku. Moze czegos nie zrozumialem ale gdzie pisze czy to jest plyta AML czy GSC. A czy moglbym dostac jeszcze chociaz linka jaki wgrac bios i jak to zrobic - zielony jestem ale szybko sie ucze:-) |
i wszystko jasne :)
|
Co do PSX to ja nie nagrywam, ale spotkałem się z opiniami
Że nośnik musi być dobrej jakości i nagrywany x2 Ale dlaczego x2 ?!? Może i mnie to ktoś wytłumaczy? :idea: A link do biosów jest TU :czytaj: I opis tam chyba też jest :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Zapytaj Turboniego na przykład Humorzaste - chodzi o poszczególne egzemplarze tego samego modelu AML i GSC - to producenci płyty :taktak: Informacja ta zawarta jest w ATIP płyty :czytaj: Np. to jest płyta Verbatim x4 DVD-RW Producentem jej jest Mitsubishi Chemical Corporation A deskryptor nośnika to MCC01 RW4X :mruga: |
Zadam jeszcze takie pytanie wyrwane z kontekstu. Gdzie znajde jakis inny bios do tej nagrywareczki bo slyszalem ze sa jakies lepsze od orginalu. Tak w ogole to poprosilbym o jakis link jak mam sie za to wszystko zabrac- jaki wgrac bios i jak to zrobic :) .
|
Cytat:
A gdzie widac ten kod producenta bo jakos nie moge sie dopatrzec :ysz: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:45. |