![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
wybor nagrywarki
Witam
Pisalem wczesniej, ale niestety nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Teraz po przeczytaniu ostatnich postow jestem bogatszy o wiecej informacji, wiec zadam innaczej pytanie Pytalem sie jaka nagrywarke kupic LiteOn LDW 811S czy LG GSA - 4040B ale po przeczytaniu ostatnich postow na temat 411 az boje sie pomyslec jak s******one jest najnowsze dziecko 811 wiec na 99% skalniam sie na LG, moje pytanie: czy uzytkownicy LG (starszych modeli) tez mieli podobne problemy z wypalaniem plytek co usery LiteON-a pzdr Rodi |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Jak dobrze pamietam nikt z posiadaczy LG nie pisal tu o takim problemie...
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
#3 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
jka dobrze pamitam... wszyscy uzytkownicy napedow czy to stacjonarnych czy zwyklych cd-rom czy cdrw czy zwyklych grajow cd nazekali na to ze mechanizm szybko pada...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
... ale to juz inna kwestia. Osobiscie to bym sobie LG nie kupil. Tylko stwierdzilem ze takich problemow jak Liteon - LG nie ma.. a to ze sa z nim inne to juz inna bajka. Polecam zas Plextora, Pioneera, NEC'a.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
#5 |
Linyenwa Istari
![]() |
moj wybor padl na Pioneera DVR-A06 (box) znalazlem go w sklepie w cenie 799zl czyli kosztuje jak wersja OEM. 24 miesiace gwarancji wiec jak dla mnie super oferta, jesli jeszcze nie kupiles nagrywarki to moge podac ci namiary...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2002
![]() |
Mam CD-R/RW LG i twierdzę że to totalny szajs. Byłe już 3 razy w naprawie i dalej nic, teraz mi chyba już wymienią (mam nadzieję). Tak więc nigdy bym się nie odważył kupić DVD-R LG. Poprzednio miałem Toshibę SD-R5002 - dobra, ale wolna i jednosystemowa, teraz mam NEC'a ND-1300A i jest super. Pali wszystko co się włoży, a i stacjonarne nie mają żadnego problemu z graniem tych płytek. Polecam - za 650 zł !!
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Cytat:
poprosze thx Rodi |
|
![]() |
![]() |
#8 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
no comment katmai
![]() polecam LG, nagrywarki CDR(W) dobre, nagrywarki DVD tez ponoc nie takie złe i w przystępnej cenie, cd-romy ciulowe
#9 |
Linyenwa Istari
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|