Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.03.2005, 01:43   #16
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Realok
No, ale wiesz ze jakie sie ma taka pompe to "to" troche czasu zabiera
No to wszystko jasne!

Jak taką zwykłą czynność ty musisz z pompą robić - to się nie dziwię

Same przygotowania to chyba ze trzy dni trwają

Cytat:
Napisany przez Realok

A co do ilosci/jakosci to rzeczywiscie cos w tym jest
Cytat:
"Kolejna fama i zainteresowanie rośnie,
noście plotki , niech w mieście robi sie coraz głośniej,
Niech każdy coś wie, niech każdy coś doda.
Wejdź z tą esensją na miasto zapodaj.
Wygadywane głupoty które prawdy w sobie nie mają,
a wydobywane na zawołanie, które nas dotykają.
Myślisz że doprowadzają nas do złości,
myślisz źle nie mam żadnych wątpliwości.
Z tego powodu nie cierpie na bezsenności,
mimo że podawane do wiadomości stają gdzieś w podświadomości.
ejj Teraz mówie to do wszystkich gości.
Miejcie w sobie odrobine godności

Yo! wiecie co jest najszybsze w mieście - plotki,
wielkie pozdro dla wszystkich plotkatrzy"

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.03.2005, 01:59   #17
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wiecie co problem jest banalny: płyty EMTEC to syf do potęgi. i to wszystko na temat cięcia się filmów nagranych na tych wynalazkach.
ed hunter jest offline  
Stary 09.03.2005, 02:05   #18
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
wiecie co problem jest banalny: płyty EMTEC to syf do potęgi. i to wszystko na temat cięcia się filmów nagranych na tych wynalazkach.
To prawda, ale ...

Cytat:
Napisany przez zakszu
ZmieniŁem NoŚnik Na Verbatim (dvd-r) , Jest Poprawa, Ale TeŻ Na 5 PŁytek, 3 SiĘ TnĄ

Stary 09.03.2005, 02:15   #19
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
fakt zaspany jestem i przeoczyłem. czyli sprawa ewidentnie po stronie nagrywarki, aspi.... itd. jak gdzieś na Twojej fajnej liście
ed hunter jest offline  
Stary 09.03.2005, 02:20   #20
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez ed hunter
jak gdzieś na Twojej fajnej liście
Liście Wildst...

Stary 09.03.2005, 12:37   #21
zakszu
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.03.2005
zakszu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam wszystkich
Faktycznie stacjonarka czyta +R. He he a mi nawet do głowy nie przyszło. Wcześniej prubowałem na jakiś badziewiackich +R i nie wchodziły,dlatego pomyślałem że nie czyta+r, teraz wypaliłem na verbatim+r i wchodzi. Nawet się nie tnie.
Tak tylko czy to znaczy że mój palnik nie radzi sobie z nagraniem filmu na -r?
Może jest jakiś wadliwy? Tak jak pisałem emtec wszystlie się tną(-), ale żeby verbatim-hm pierwsze słysze.
zakszu jest offline  
Stary 09.03.2005, 13:04   #22
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez zakszu
Witam wszystkich
Faktycznie stacjonarka czyta +R. He he a mi nawet do głowy nie przyszło. Wcześniej prubowałem na jakiś badziewiackich +R i nie wchodziły,dlatego pomyślałem że nie czyta+r, teraz wypaliłem na verbatim+r i wchodzi. Nawet się nie tnie.
Tak tylko czy to znaczy że mój palnik nie radzi sobie z nagraniem filmu na -r?
Może jest jakiś wadliwy? Tak jak pisałem emtec wszystlie się tną(-), ale żeby verbatim-hm pierwsze słysze.
No właśnie!

Dziwny jest ten świat

Musisz spróbować dopasować jakieś "minusy"

Może akurat palnik albo stacjonarka ich nie lubi

Albo jakaś trefna partia Verbów

Albo po prostu nagrywarka z minusami sobie nie radzi

Stary 09.03.2005, 13:42   #23
rst2
Nowy na forum

Data rejestracji: 01.02.2005
rst2 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wypróbuj TDK już kosztują po 2 zl, czasem tak bywa że z zakupionej partii np 10 plyt polowa jest uszkodzona , nie przejmuj sie kup po jednej z każdej lepszej marki na którąś trafisz że będzie ok. a co do + to też na pewno któreś przeczyta , wypalaj jako dvd rom / wg księgi / to opcja w nero , mój onkyo też mia nie czytać żadnych oprócz oryginalów a nawet dvd rw czyta , trzeba tylko dobrac plyty .pozdro
rst2 jest offline  
Stary 09.03.2005, 14:16   #24
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez rst2
wypróbuj TDK już kosztują po 2 zl, czasem tak bywa że z zakupionej partii np 10 plyt polowa jest uszkodzona , nie przejmuj sie kup po jednej z każdej lepszej marki na którąś trafisz że będzie ok. a co do + to też na pewno któreś przeczyta , wypalaj jako dvd rom / wg księgi / to opcja w nero , mój onkyo też mia nie czytać żadnych oprócz oryginalów a nawet dvd rw czyta , trzeba tylko dobrac plyty .pozdro
Nie polecam TDK do testów

Ostatnimi czasy to najbardziej nieprzewidywalne jakościowo płytki :\

Trafi na trefną i znowu zwali na odtwarzacz/spawarkę

A co do booktype

To kolega zakszu ma LG GSA-4160

Która do chwili obecnej niestety bitsettingu nie obsługuje

O czym była już mowa parę postów wcześniej

Stary 09.03.2005, 16:44   #25
maniek997
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 22.11.2003
maniek997 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez zakszu
DziĘki Za Zainteresowanie
1.film Zrzucam Dvddecrypterem (wszystko)
2. Clonedvd2 Zostawiam Co Mi Jest Potrzebne, I Nagrywam TeŻ Clonedvd2.
JeŚli Chodzi O Stacjonarke To Jest To Panasonic Rv31.
Zastanawiam SiĘ Dlaczego Wszystkie SiĘ TnĄ Pod Koniec A Nie Od Poczatku.
Wyrzuć Clone i spróbuj DVDDecrypterem. Nie jest regułą ale u mnie i u kolegi Clone robił takie jaja.
maniek
XJ-HD 166S
maniek997 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: