![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.08.2003
![]() |
Gdzie w necie płytki kupujecie?
Witam,
Mam już dość Delfina: http://www.delfin-cdr.pl/ Bardziej niewygodnego sklepu internetowego nie widziałem. Webmastera powinny porządnie wychłostać ![]() Do tego wadliwa wyszukiwarka (głupieje jak się wpisze DVD+RW), no i przede wszyskim - braki w towarze, puste półki, jak w PRL-u. O cenach się nie wypowiadam, bo się nie znam. Pytanie: Jakie inne sensowne polskie sklepy internetowe z nośnikami DVD polecacie? Dzięki, latet |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Wkrotce ruszy fajny sklepik. Mam znajomych sprzedajacych plyty i wpadlismy na pomysl zeby wszystkim uzytkownikow forum dac upust
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak dla mnie Delfin jest the best. Ale nie jako sklep sieciowy, tylko jako zwykły sklep. Podjeżdżam raz na jakis czas, co nieco kupie i spoko. No ale mieszkam w Breslau i to ułatwia sprawę
![]() Jabba |
![]() |
![]() |
#6 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
www.arcomp.com.pl jest the best, ale zdradzę, że sprzedają również na Allegro -- za parę złotych taniej, niż w ich sklepie.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.11.2003
![]() |
A ja ostatnio kupuje w www.komputronik.pl.Ceny często sie zmieniaja i ostatnio bralam Verbatim Digital movie za 5,79, a tdk - x4 za 4,79.W duzych miastach maja sklepy wiec mozna odebrac osobiscie nie ponoszac kosztow przesylki.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
www.komputronik.pl
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.07.2004
![]() |
Witam
Jestem tu nowy, jeżeli chodzi o płyty dvd-r to kupuje w sklepie CDLANDPLUS, kontaktuje się przedewszystkim przez allegro, a mają niezłą ofertę dvd-r Verbatim 50 sztuk za 188 zł (3,75 za sztukę). Ja kupuje u nich właśnie Verbatimy i Intenso (2.75 za sztuke). Dobry kontakt szybka wysyłka, nie miałem jeszcze z nimi problemów. Na allegro mozna ich znaleźć np. tu http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=596109 Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
|