![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
LG-4163B rev. A104
Data rejestracji: 18.03.2005
![]() |
![]()
Ja tylko jedno słowo....
Zanim kupilem nagrywarke dvd czytalem wszystkie posty na tym forum przez 2 miesiące, i im dluzej czytalem to tym bardziej sie utwierdzalem w przekonaniu ze jak kupie nagrywarke to będę miał z nią masę kłopotów i ciągania sie po servisach i w ogóle. Wychodziło na to że zadna nagrywarka nie jest od początku do końca dobra, wręcz przeciwnie, wszystkie są wadliwe. W tej coś chrobocze, w tamtej nie pali tych płyt a w tamej innych, a w innej nie włącza się czerwona diodka podczas nagrywania:-> itp... Po dwóch miesiącach czytania juz prawie miałem zrezygnować z kupna (bo po co człowiekowi takie problemy), jednak nieokiełznana chęć posiadania takowej nagrywarki skłoniła mnie do zakupu. Jakby nie patrzeć najmniej narzekania w postach było na LG 4163B, więc stwierdziłem ze to będzie mniejsze ryzyko i taką własnie nagrywarkę kupiłem. I co sie stało? Nic się nie stało!!! Wszystko jest pięknie i ładnie!!! Pali wszystkie płytki dvd od tych najtańszych za 0,89PLN (tańszych juz nie znalazłem) po najdroższe, firmowe i niefirmowe, jednostronne i dwustronne, jednowarstwowe i dwuwarstwowe, nie ma zadnych problemów z odczytem i nie ma zadnych hałasów i chrobotów i w ogóle nie mam z nią zadnych problemów:-) I po co to pisze?? Po to, ze teraz jestem pewien, że jak bym kupił jakąkolwiek inna nagrywarkę to by było tak samo i też nie miałbym z nią żadnych problemów. W każdej partii danego produktu trafia się jakiś ułamek procenta wadliwych produktów, i po to jest servis i po to własnie jest gwarancja. A na tym forum piszą ludzie, którzy właśnie trafili na ten ułamek procenta, i trafił im się bubel !!! I tu się pojawia problem, gdyż ludzie którzy chcą kupić nagrywarkę dvd zaglądają na tą właśnie stronę, na to forum, żeby dowiedzieć się którą nagrywarkę wybrać. I czego się dowiadują? Że nie ma dobrych nagrywarek... bo czytają opinie ludzi którzy trafili na bubel. pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy nagrywarek DVD Ostatnio zmieniany przez marfet : 20.05.2005 o godz. 02:23 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|