![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.01.2005
![]() |
Wg mnie dales sie zrobic w baloan z plytami esperanza poniewaz ten model nagrywarki ne nagrywa najlepiej na tym badziewie.
Choler** dlaczego sa tacy co inwestuja w takie nosniki kiedy mozna poczytac pare wontkow na forum, a watki ciagna sie od grudnia na temat tej nagrywarki i nagrywania na plytach verbatim , platinum (wg mnie najlepiej sie spisuja +R platinum) i innych bezmarkowych jak esperanza. Moze i CD-R esperanza sa OK ale na DVD ta firma dala dup* po calej dlugosci albo nagrywarka ![]() Ludzie zacznijcie nagrywac na NORMALNYCH NOSNIKACH lepszej jakosci to o 100% bedziecie miec mniej problemow z wypalaniem plyt DVD. MOderator! mam dosyc czytania postow typu (mysle ze innym tez sie juz uprzykszylo): Mam nagrywarke LiteOn 1653 i nie nagrywa mi na ESPERANZACH, co robic -ratujcie kupilem ich 50 sztuk. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@GrzesD
Jeżeli jesteś tak zdesperowany ![]() To wgraj sobie bios od 1633 STĄD - ten z załącznika ![]() Po prostu ściągnij, rozpakuj i uruchom ![]() Jeżeli dalej będzie nie tak - zawsze możesz powrócić do biosów z 1653 Bios BS0R ma pozytywne opinie A ty - nie masz nic do stracenia Poza tym Esperanzy trafiają się lepsze i gorsze Ale do Litka raczej nie są najlepszym wyborem ![]() Zbyt dużo przypadkowości W przyklejonym temacie o Nośnikach poszukaj sobie Co Litki lubią najbardziej i na tym nagrywaj ![]() A z biosem spróbuj i daj znać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|