![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.06.2005
![]() |
ktory silnik?
jak widac na ponizszym obrazku mamy do wyboru 5 silnikow nagrywania plyt (interfejs). i tu moje pytanie: ktory wybrac? mam wszystkie a dodatkowo zamiast wnaspi32.dll mam frog.dll. jakies sugestie?
![]()
nieważne ile ważysz, ważne ile możesz wypić Ostatnio zmieniany przez kebul : 11.04.2008 o godz. 15:05 Powód: literowka |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SPTI to natywny interfejs Windows. U***380;ywam od wielu lat i nie mam ***380;adnych problem***243;w.
Reszta interfejs***243;w najcz***281;***347;ciej t***322;umaczy wszystko na SPTI. Dost***281;pne interfejsy (opr***243;cz SPTI) zale***380;***261; od zainstalowanego oprogramowania. Ja mam tylko SPTI do wyboru ![]() Wybra***322;bym SPTI chyba ***380;e b***281;d***261; jakie***347; problemy - wtedy jeden z dw***243;ch ostatnich. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2003
![]() |
Troche nie na temat - ImgBurn
Czy ktos moze wie gdzie znajduje sie opis obsługi tego programu. Chodzi mi o dogrywanie do niezapełnionej w pełni płyty np. utworów muzycznych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma takiej opcji ten program, tworzy tylko zamkni***281;te p***322;yty, multisesyjnych nie potrafi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A jezeli chodzi o edycje obrazu i dodanie plikow, i ponowne wypalenie - to tak, to mozna.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Pali pliki - opcja "build", o ile si***281; nie myl***281;, bo programu nie mam.
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu to jest
Moze sie wyrazilem nieprecyzyjnie, ale sens jest taki, ze opcji multisesji NIE MA! w ImgBurn! Przynajmniej mnie osobiscie tak sie wydaje!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Moderator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.12.2004
takie pytanie w zakładkach Write zmieniacie coś czy ustawienia domyślne
problem jest taki ostatnio tak się przypatrywałem początkowi wypalania DVD i jest tam teraz jakaś opcja DVD+R Reserve track i zaraz na początku jak by to zapisuje wie może ktoś co to daje ? to było jedno teraz od tej nowej wersji podczas jak zaznaczę skasowanie obrazu to na końcu jest komunikat synchronising cache 0% i nic się nie dzieje nawet po 10min. i trzeba restarta bo tacka nie wyjeżdża po restarcie trzeba zamknąć płytę i wtedy działa normalnie nie ma znaczenia jaki palnik ![]()
![]() |
#42 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
wejd***378; w dysk systemowy, Documents and Settings, nazwa twojego konta, Dane aplikacji (b***281;d***261; widoczne jak to w***322;***261;czysz, ****a t***322;umaczy***322; nie b***281;d***281; po raz tysi***281;czny jak), katalog ImgBurn kasujemy. Zaczynamy od nowa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.12.2004
![]() co mam zaznaczy***263; od nowa ? DVD+R Reserve track ? ( bo nie kumam co to ma da***263; jak to zaznacz***281; ?) i gdzie to t***322;umaczy***322;e***347; ? ![]()
![]() |
#44 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Abbey Road