![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.06.2005
![]() |
![]()
Mam problem !zakupilem niedawno w MediaM(Krakow) 25 sztuk plyt Benq 8x DVD-R (Picture Perfect i Data Guard X)zapowiadalo sie rewelacyjnie wypalilem 3 bez problemow no i zaczelo sie
przy wypalaniu 4 komputer zawiesil sie na 1 % nagrywania i nic plyta jest w napedzie niewidoczna(a mam pioneera ddr 109xl i nagrywalem bez zadnych problemow takie"markowe" dvd jak hawk czy active jet czy inne najtansze szmelce)nagrywam nastepna w koncowce cos okolo 90% zawieszenie kompa i j.w plyta po wlozeniu do napedu jakiegokolwiek nie istnieje/zawiesza system wkurzony nagralem tdke z tym samym materialem-bez problemow! i teraz najlepsze zrobilem test i nagralo mi bez problemow ale 1.7gb (moj procesor nie wyrabia i nagranie pelnego dvd zajmuje od 40-45 min) po tescie chcialem nagrac full i skonczylo sie jak z dwoma poprzednimi benkami na 84% zatrzymal sie i komunikat Pioneer 109d.. Illegal disc na buforze nagrywarki failed --plyta na ozdobe ![]() o co chodzi system?akurat te plytki wadliwe ?interesujace jest owo illegal disc... aha jeszcze najwazniejsze kazda z tych 25 plytek (rowniez te ktore sie "Zawiesily") przed nagraniem sa ok sprawdzam pod nero wszystko sie zgadza fabryka sony pojemnosc itd... moze nero szaleje? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() To i tak szczęście, że nie samozapalające... ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
przy tytule powinno byc
![]() Illegal disc a na buforze nagrywarki failed ![]() p.s.moze na forum sie nie udzielam ale czytam go od 2-3 lat, plyt nagralem okolo 1600(1500 cd){czyt. nie jestem kompletnym laikiem} i nie pamietam czegos takiego czy ktos ma jakies pomysly o co chodzi? Ostatnio zmieniany przez oloking : 07.01.2006 o godz. 19:09 |
![]() |
![]() |
|
|