![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.07.2002
![]() |
DVD+R i problem :-/:-(
Polega on na tym iż nagralem plytke z danymi na ten nosnik (XDisc) - wszystko poszlo bezawaryjnie i bez klopotow. Program zakonczyl wypalanie (Nero 6.0.0.1) wyrzucilo plytke i jak ja spowrotem wlozylem to
![]() Czy cos zle zgralem, a moze jest jakas inna metoda zobaczenia tych danych i skopiowania ich na dysk (dosc wazne pliki:-( ). Nagrywarka DVD to LG GSA-4160B. Aha...na DVD+RW i DVD-R nagrywalem i wszystko OK widzi , kopiuje, odtwarza itd. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam i witam wszystkich ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
6.0.0.1 jest co najmniej zabugowany. Slyszales kiedys o czyms takim jak aktualizacje?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
dziwna sprawa mam lg 4120 i nie mam takich problemów
dvd+r pali i odczytuje (normalnie) nie przez nero jakis nowy biosik moze |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.07.2002
![]() |
Sprawa rozwiazana....nagralem na Verbatim i smiga dobrze, jednak plytki za 1,20 nie oplaca sie kupowac. Markowe o wiele lepsze.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
ja tam kupuje płyty byle jakie.
Zasada podstawowa "Nagrywarka na palić wszystko i odczytywac wszystko" |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
Prosze cie przestan - pal sobie na czym chcesz a po roku nie otworzysz tego Twoje wypowiedzi sa bardzo plytkie wiec mysl jak cos piszesz i pisz na temat a nie odbiegaj od niego.
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
|
|