![]() |
Witam!
Szukam nagrywarki która byłaby dopełnieniem Pioneer'a 212. Generalnie chodzi mi o sprzęcik z lepszą korekcją, na PATA i z LS. Zastanawiam się nad Lite-On'em DH-20A4H lub DH-20A1L ale martwi mnie trochę ich hałśliwość. Może Samsung SH-202N będzie lepszy ? |
S***261;dz***281;, ***380;e Samsungi b***281;d***261; lepsze. Te***380; b***281;d***281; szuka***322; czego***347; jako uzupe***322;nienie Pioniera (215D) i zale***380;y mi na jak najlepszej korekcji b***322;***281;d***243;w (i cichej pracy, ale takie informacje trudno znale***378;***263;). Z test***243;w, kt***243;re przegl***261;da***322;em, wynika ***380;e Samsungi s***261; pod tym wzgl***281;dem najlepsze.
|
Jak szukacie coś do pioniera dodatkowo to ja bym brał Lg mają bardzo dobry odczyt z tego co mi wiadomo no i korekcja błędów też jest ok.
|
Cytat:
Jakieś źródła? ??? :czytaj: |
Cytat:
|
Nagrywarka którą polecacie kopiowania i nagrywania do płyt z nawigacją Cd i DVD
Witam od niedawna zacząłem zajmować się wgrywaniem i instalacją do fabrycznych systemów stosowanych w samochodach planuje zakup nagrywarki Cd i DVD która poradzi sobie z większością zabezpieczeń stosowanych w nośnikach.Potrzebuje nagrywarki która zgrywa i nagrywa takie płytki.
Proszę o podanie modeli które sprawdzają! Dziękuję |
Fabryka pirat***243;w? :>
|
Wydaje mi się ze czytałem coś mniejwięcej w tym guście na cdfreaks albo na jakims podobnym portalu już dokładnie nie pamietam ale w kazdym bądz razie opinia była dobra o Lg.
|
Cytat:
Nasza Klasa, Bravo, Działkowiec... :> :czar: |
Cytat:
:spoko: |
No co Wy juz sobie przypomniałem czytałem o tym w magazynie emeryta i w modelarzu. A tak na powaznie to na którymś z zagranicznych portali czytalem taka recenzje Lg i wychodziło z niej ze to dobre nagrywarki.
|
Cytat:
|
Cytat:
Co palą z prędkością powyżej x18 :czytaj: :haha: |
A mo***380;e Viz pokusi si***281; o zestawienie najlepszych par nagrywarek DVD ? Jedna dobrze pal***261;ca (czyli Pioneer 212 czy 215 ) a druga z dobr***261; korekcj***261; b***322;***281;d***243;w do odczytu ? Co ty na to Wielki Magu Vizzardzie ?
|
Cytat:
Pioneer 215 lub 115 do nagrywania A do korekcji - trzeba przejrzeć mini-testy na stronie głównej Bo ja sam nie pamiętam dokładnie, które wypadają najlepiej pod względem korekcji Różnice są nieznaczne, czasem wypadają na korzyść CD czasem na korzyść DVD Postaram się niedługo zrobić kilka następnych testów nowszych nagrywarek I wtedy każdy dobierze coś dla siebie :taktak: :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:27. |