![]() |
Cytat:
Na Pioneerze testować można Na Samsungu testować można Na Optiarcu testować można Na Asusie testować można Jak zwykle pozostaje jedynie kwestia tego, na ile wiarygodne są te testy :> Tylko LG nie umożliwia w tej chwili testów jakości :czytaj: To taka tradycja :taktak: :czar: |
Brak słów co ja tu robie. Prosiłem o pomoc w wyborze nagrywarki a nie o pyskówkę.
Jak będę chciał się wdać w awanturę to pogadam z dresiarzami albo żulami przy sklepie. :ban: |
Cytat:
Jeste***347; kochany... :serdusz: Wiem, ***380;e to w zasadzie jedyna forma naszej przyja***378;ni, ale zawsze lepsze to ni***380; nic :uscisk: Ale ale... Zobacz ino, jakie in***380;ynierek ma podej***347;cie do w***322;adzy I nic sobie nie robi z twoich ***322;agodnych wypowiedzi i ostrze***380;e***324; :czytaj: Ja ju***380; jestem spokojny... :matrix: :niepow: Cytat:
Lubisz Kraftwerk? Znasz taki fajny utworek: Autobahn? Czy Autoban? :hmm: Szkoda... Wiedzia***322;by***347; sk***261;d nadesz***322;a ciemno***347;***263;... :czar: |
Cytat:
|
Wcale nie muszę tutaj zaglądać możecie moje konto całkiem usunąć.
Olewam was rozwydrzone dzieciaki z Gimnazjum. To mój ostatni post.:haha: |
Cytat:
Szkoda... :( Będzie nam ciebie brakować... BTW Znasz dzieciaki z gimnazjum? A wiesz może co było zadane na jutro? :hmm: :papa: Jednak gdybyś kiedyś zmienił zdanie i nie uda ci się jeszcze nic kupić - to wpadaj :taktak: Serdecznie zapraszamy :welcom: Ale na twoim miejscu mówię ci: bierz tego LG Jest zajefajny i full wypas :taktak: :3msie: Cytat:
:taktak: |
Cytat:
Jak ju***380; podajesz link to sprawd***378; czy dzia***322;a :czytaj: Znalaz***322;em sam to co poda***322;e***347;, ale nie ma tam grama testu jako***347;ci dysku przeprowadzonego na Pioneer tylko na Benq, a poza tym ja mam 212 a nie 115 (jakby***347; poda***322; 112 to by by***322;o OK), wiec jak chcesz pom***243;c to przy***322;u***380; si***281; :P |
Cytat:
Trza było korzystać, a nie marudzić :bla: Podaję link na dziś -> TU :czytaj: Korzystaj, żebyś jutro znów się nie krzywił... :blee: A jak w tych wersjach nie da rady uruchomić testu jakości - to nawet i lepiej dla ciebie :] |
Cytat:
|
Cytat:
Dzi***281;ki! Czyli kto***347; to jeszcze sprawdza... :taktak: :drinking: |
No... fajnie jest... :spoko:
|
Cytat:
:czar: |
Jaka nagrywarka?
Witam,
moj zabytkowy LG GSA-4163B ma problem z nagrywaniem kopii zapasowych na konsole xbox360. Tak popatrzylem na roznych forach i to ogolnie jest zmora tego modelu. I tutaj przechodze do sedna. Jaka nagrywarke DVD najlepiej zakupic, aby palila wszystkie formaty itd i aby tez nie byla jakos kosmicznie droga. Doradzcie mi o Wielcy Palacze Plyt ;) |
Od ostatnich 60 stron polecamy Pioneera ;)
zw***322;aszcza do X360 wystarczy***322;o poczyta***263;... http://forum.cdrinfo.pl/f104/jaka-ku...la-x360-76136/ |
Wielkie dzieki ;*
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:57. |