![]() |
Cytat:
NOTHING :czytaj: || |
Ja wolał bym jednak Lg od Litków i nie zgodze sie ze więcej pada Lg niz Liteonów. Nawet patrząc po opiniach uzytkowników to Lg zdecydowanie lepiej wypada w bezposredni porównaniu. No ale jak to już ktoś napisał ile użytkowników tyle opinii.
|
na dzie***324; dzisiejszy najlepsza nagrywarka z obs***322;ug***261; testu jako***347;ci w nero to ? :)
|
ja uzywam od dawna lg i nie mam problemow, wsio czyta, wypalone laza w w dvd playerach.
co do liteon chyba kazdy widzial drobny mak po cd/dvd w napedzie aka explodujace plyty. co do testow jakosci mozna se przejrzec cdrinfo albo cdfreaks. i liteon to poprostu tragedia. nie wiem jak akurat ostatnie napedy ale ja wole trzymac sie od nich z daleka. jak ktos lubi niech kupuje to niby wolny kraj. jak nas news'y ucza mamy 3ech producentow dvdrw liteon,lg,toshiba-samsung. jakies hp,gigabyte,asus to liteon. chyba nawet tu czytalem, ze plextor zleca swoje napedy liteon by taniej bylo. w starym kompie mam 4163b ktory ma 3 lata i lazi bez problemu. w nowym h42n od roku i nie moge nic zlego o nich powiedziec. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Duże niedoinformowanie i większość informacji zasłyszana w sklepie z wędliną :w00t: Dlatego tak bardzo poleca się lekturę forum i portalu :czytaj: :] |
W wielu miejscach bardzo polecaj***261; Pioniera DVR-215D i - jako bardzo cich***261; Asusa DRW-2014L1T. U***380;ywa kto***347;?
|
Czy Asus to przer***243;bka Pioneera ?
|
Cytat:
I ten Asus to nie jest OEM Pioneera :nie: :czytaj: |
Cytat:
|
Czyli w takim razie pewnie dobry nap***281;d ;)
|
Cytat:
:czar: |
Ze az strach się bać? :) :>
|
Dobra.. p***243;jd***281; wi***281;c do sklepu i powiem "Poprosz***281; nagrywark***281; DVD".
- Jak***261;? - Z czarnym panelem. To b***281;dzie moje jedynie wymaganie ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04. |