![]() |
Ale wersja "S" na ko***324;cu nie posiada LghtScribe'a :/
P***322;yt***281; g***322;***243;wn***261; mam now***261; (Asus P5B Deluxe) wi***281;c chyba nie powinno by***263; problem***243;w. |
Cytat:
|| |
model z L ma....ale jaki***347; ma***322;o popularny by***322;...
osobi***347;cie mam LS i nie wypali***322;em jeszcze ani jednej etykiety :haha: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Tylko nie z serii nowych LiteOn'***243;w DH20A3P bo to wielkie.....
Dotyczy to r***243;wnie***380; Sony 840, Samsunga i Asusa. :) |
Czyli warto kupić jakiegoś PIONEER-a np. DVR-112D? Chciałbym aby był to jedyny napęd w moim kompie, czyli służyłby do nagrywania i odczytywania, do domowego użytku, nie jestem jakimś zagorzałym wypalaczem.
Pozdrawiam |
Cytat:
Korekcja też na dobrym poziomie. Jednak do odczytu i kopii polecam dodatkowo Samsunga. :) |
Niestety, muszę zdecydować się na jeden napęd ;/
|
Cytat:
Stawiasz twarde warunki (( Więc tak: albo Suzuki albo nic! :] :czar: |
oj nie przesadzajmy ... pionek 112 jako jedyny nap***281;d w kompie sprawuje sie bardzo dobrze, jezeli tylko nie mamy ochoty na testy PIE/PIF/Jitter.
Sam tak mam i jeszcze ani razu nie narzeka***322;em na odczyt w pionku. Jedyna wada ***380;e szkoda zam***281;cza***263; ten nap***281;d odczytem p***322;yt ;) |
Cytat:
I nawet jak kupsz sobie dwa takie :taktak: To tego drugiego tys skoda :glaszcze: :czar: |
Aż tak bardzo często nie używam napędu do czytania płyt. Większość rzeczy mam na dysku. Chodzi o to, że przydałaby się nagrywarka, bo dysk jak widomo zapycha się a niektórych rzeczy nie chciałbym wyrzucać. Mam nagrywarkę cd ale cd ma za małą pojemność do robienia kopii. Nie ma później gdzie trzymac tych płyt.
Więc uważacie, że ten pionek będzie odpowiedni? Czy może doradzacie jakiegoś LG? pozdrawia, dzięki za odpowiedzi |
bierz Szajsunga
|
Jeśli LG to raczej H42x lub H44x :czytaj:
:taktak: |
Skoro te LG są spoko to czy np ta ofrta jest dobra: http://www.allegro.pl/item260580861_...ce_gwaran.html
Mam napęd DVD LG, który działa już przez 5 lat. Oczywiście ma problemy z czytaniem nowych płyt i niektórych tłoczonych, ale działa. jedynym mankamentem jest niemożnośc odczytu płyt DVD+R(RW). Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:05. |