![]() |
Kiedy ? masz namiary sprzedawcy ?
|
|
Właśnie tez ja znalazłem:) dzięki serdeczne
Gość pisze, że to model Pioneer-DVR S18L ma ktoś z nią do czynienia? warto brać ? rzeczywiście to jest to samo co 218 ? |
To to samo Pioneer zmienił nazewnictwo napędów(PIONEER DVR-218L/S18L) -jest to najnowszy napęd Pioneera
|
Aukcja kończy się dopiero za kilka dni :( Czytałem o LG GSA-H55L ale dużo tez krytykują ten napęd. Im więcej czytam tym coraz mniej wiem :(
Sam już nie wiem co wybrać. Macie jakieś sugestie ? Porady ? |
A co sądzicie o Lite-ON IHAS524 ?
Są jakieś testy ? Warto ją kupić ? |
Podobno to to samo nawet symbol ten sam co TEAC DV-W524GS tyle że w Teac utrudniony dostęp do SmartErase. Dzięki temu możemy nieodwracalnie kasować płyty DVD. Funkcja ta nie jest dostępna poprzez odpowiedni przycisk na przednim panelu urządzenia, a w związku z tym iż oprogramowanie nie jest dołączone przez producenta na płycie, ani nie jest dostępne na stronie internetowej - 100% użytkowników nigdy z tej funkcji nie skorzysta. Aby to zrobić należy pobrać program PLDS SmartPack, umieścić nagraną płytę do skasowania w napędzie i wybrać z menu opcję SmartErase.
|
Cytat:
a jeśli przed kasowaniem dostaję monit "czy aby na pewno chcesz skasować płytę", w który muszę kliknąć to już w ogóle taki przycisk traci sens... |
Witam
Co byście polecili z nowych nagrywarek na IDE/ATA.. bo takie złącze mam w drugim kompie.. Nie mam już nerwów na moją laptopową nagrywarkęhttp://xboxforum.pl/images/smilies/sad.gif , nie stać mnie na wyrzucanie co 3 płyty DL po 7 zł do kosza. Nagrywarka była by używana głownie do wypalania kopii zapasowych na Xboxa 360. Na allegro znalazłem takie oferty. SAMSUNG SH-S222A BEBE IDE 24GW BLACK *EM* (974631012) - Aukcje internetowe Allegro LG GH22LP20 LScribe CZARNA Nero ATA IDE +TAŚMA (974578721) - Aukcje internetowe Allegro A może polecicie coś innego? Najlepiej żeby była nowa i łatwo dostępna. Wiadomo że Pionieer najlepszy ale kupno go obecnie graniczy z cudem :/ |
Ktoś wie czemu poznikały napędy optyczne Pioneera z rynku?
|
Tak .
|
Cytat:
czy to Ty je wszystkie wykupiłeś? :rotfl: |
Nie. :nie:
|
a czemu poznikały wszystkie nagrywarki pionka z rynku ? ;)
i co teraz warto do 100 pln kupić ? no 120 :P |
Ilość załączników: 1
Ponieważ Pionek wycofuje się z produkcji napędów optycznych
Załącznik 54504 Co wybrać-nie ma wyboru Lite-on,Samsung,LG,Sony NEC Optiarc |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:24. |