![]() |
Lite-On LH20A1H BOX i Samsung SH183L zakupione:) Oczywiście w naszym sklepiku:D :D Będą testy:spoko:
|
Cytat:
:ysz: :sciana: |
Cytat:
a co zemdliło?:> |
Cytat:
Rozckliwi***322;o... :] :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
Przymierzam się do drugiego nowego palnika i poważnie zastanawiam się nad pionkiem. Te parę słów bardzo by mi pomogło :) Z góry dziękuję za pomoc. |
"Lecz je***380;eli odczyt nie jest dla ciebie najwa***380;niejszy - to 112ka ma troszk***281; lepszy zapis p***322;yt, ***322;adniejszy jitter oraz bardziej idealne pity i landy"
Skad te informacje pochodza? (szukam bezposredniego porownania 111-tki i 112-tki) Z moich porownan przeprowadzonych testow na roznych stronach (niektore linki nizej) wywnioskowalem, ze 111 wypala lepiej.. 112 http://babelfish.altavista.com/babel...%2fgroup1.html 111 http://babelfish.altavista.com/babel...1%2findex.html |
Cytat:
:D |
Cytat:
|
jaka nagrywarka dvd?
witam!
mam juz jakies poltora roku neca nd-4550a, ale niestety przestal mi czytac dvd. o ile jeszcze niedawno wypalal dvd to teraz juz coraz czesciej odmawia posluszenstwa... niestety karta gwarancyjna sie gdzies zawieruszyla. mam wiec pytanie: co teraz kupic? niestety nec mnie zniechecil swoim czasem rozpoznawania plyt jak i czasem dostepu. odczyt to padaka. chcialbym cos bardziej uniwersalnego - tj zeby tez dobrze odczytywalo, a nie robilo jaja jak nec. zapis tez jest oczywiscie wazny - bardzo duzo wypalam plytek audio i od czasu do czasu jakies dvd. moze jakis LG (jaki konkretnie model)? |
LiteOn LH20A1P/H- dobry odczyt, dobry zapis :)
|
Jaka nagrywarka?? (poza pioneer 112D :P)
Witam.
Zastanawiam sie nad zakupem jakiejś porządnej DVD się rozsypała :P Jest nibdwieszonywyborze nagrywarki ale wszyscy opisują tam tego pioneera 112D... Czy on naprade jest taki dobry? Bo kumpel ma 111D i tragedia jest ;/ Co poza tym polecacie do nagrywania płyt DVD w najlepszej jakości... (ok 350PLN mam na wydanie)?? |
Pioneer 112D, LiteOn LH20A1P, Plextor PX760A :)
|
To niech kumpel moze sprawdzi czy sprzet mu nie szwankuje. 112D to teraz bardzo optymalny wybor.
|
Za 350z***322; to kup 3: LiteOn 18A1H, Pioneer'a 112D, Samsunga 182M :D co***347; napewno podejdzie ;)
ps. ja bym bra***322; pioneera 112D lub LiteOna 18A1H/20A1H |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:09. |