![]() |
Cytat:
Wyniki są w odpowiednim dziale http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=68975 |
Cytat:
BTW Kiedy***347; wszyscy testowali na jednym, dwu rodzajach nap***281;d***243;w By***322;o jakie***347; por***243;wnanie Teraz jak wiatr zawieje... Z czym si***281; kto obudzi :O Jak por***243;wnywa***263; wyniki jak skanowanie leci na Plextorze, Pionku 111, Pionku 112, Samsungu, Liteonie i rzadko Benku A ka***380;de na ka***380;dym skanowanie jest jedyne i w***322;a***347;ciwe Paranoja! :sciana: Eeeech... :ysz: :poddaje: |
Cytat:
Specjalnie for VIZZARD obiecuję, że wszystkie nośniki na pewno będą testowane na Benq;) :D EDIT: Kupiłem w sklepie Shift, za cenę jak w necie, tylko bez kosztów wysyłki, czyli taniej:) |
Cytat:
:czar: A co do kupna to tak pomyślałem że to tam :mruga: A propos Shifta jeszcze Ile gwarancji ci dali? Bo rozmawiając o Litku dowiedziałem się ciekawych rzeczy Po pierwsze: że nie będą już mieli Litków x20 bo Liteon wycofuje się z rynku napędów optycznych :haha: ^_^ :w00t::dancing::cojest::smile: A po drugie lecą w ch*ja jak Zorro bo dają na Litki tylko 1 rok gwarancji A wiadomo że Litki mają 2 lata Dlatego nie lubię tego sklepu za bardzo Ale Pionek ma chyba gwarę zewnętrzną? :pytanie: :idea: |
Cytat:
Na Pioneera dostałem gwarancję 2-letnią:) Gwarancja sklepu:taktak: |
Cytat:
|| |
Cytat:
|
Cytat:
Chyba że pod koniec gwary To ci wymienią na DVR-113 :> :mruga: |
Cytat:
EDIT:Sko***324;czy***322;em nast***281;pne testy, zamieszczam w odpowiednim temacie:spoko: |
Witam wszystkich..
Szukam porady odnośnie nagrywarki z LightScribem zastanawiam się nad liteonem lh-18a1h ls czy to dobry wybór czy polecicie coś lepszego?? z góry dzięki za porady |
Problem z wyborem
Witam.
Zamierzam kupić nową nagrywarkę DVD do kompa i nie wiem na co się zdecydować. Do dziś miałem Lite-On***8217;a SHW-1635 ale przestał czytać i nagrywać płyty CD (z dvd jest ok). Zastanawiam się nad tymi 3 nagrywarkami: LG GSA-H12N LITEON LH-18A1P NEC AD-7170-01 Chyba ze ktoś mi poleci inną dobra nagrywarkę z tego sklepu arest.pl Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Marcin |
Cytat:
|
to kt***243;r***261; nagrywarke dvd polecacie najbardziej ? prosi***322;bym o szybk***261; odpowied***378; bo chce jak najszybciej kupi***263; :)
|
Cytat:
|| |
no to ***380;e***347; mi pom***243;g***322;... :/
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:03. |