![]() |
chyba jednak wezme tego LiteOn LH-20A1P, przegladalem skany na cdfreaks i widze, ze chwala sobie ten naped, a z tym LG H44N roznie te skany wychodza.
|
dobry wyb***243;r - ja to ju***380; wiem ;)
kwarta***322; to 3 miesi***261;ce!!!! o zmi***322;owanie prosz***281; i nowy temat |
Też mi się tak zdaje, że trochę te dwa kartały za nami. :)
Słuchajcie (czy raczej: patrzcie) - mój Lite-ON ożył! :jupi: Podłączyłem go do innego molex'a i taśmy i klapka hula! Mimo, że dalej sama trochę podskakuje, to nawet nie wyrzuca brzydko płyt, tylko ładnie - tak jak powinna. :) Zatem ta jakże ciężka decyzja - który model - zostaje odwleczona w czasie. Chyba, że dalej będzie mi stroić fochy z takim wyrzucaniem płytek... to kupuję Samsunga i basta! (A dziś kumpel pracujący w sklepie komputerowym powiedział, że jacyś tam informatycy biorą u nich od dawna tylko Asusy i jeszcze na żadnym się nie zawiedili. Hm... || ) |
jak to uczestniczenie w tym forum potrafi o***380;ywi***263; umar***322;e nagrywarki :fiu: ;)
a co ci informatycy bior***261; te Asusy tak ca***322;y czas? :wow: a co robi***261; z tymi z zesz***322;ego tygodnia? :hmm: wiem :idea: sprzedaj***261; VIZZARDOWI za 1/2 ceny, je***347;li s***261; czarne :idea: |
Cytat:
|
znam paru dobrych informatykow na "software" znaja sie jak trzeba a na swoje dzialce jeszcze lepiej ...
ale juz na "hardware" wymiekaja .......... |
Cytat:
:czar: |
kr***243;tka pi***322;ka
Lite-ON LH-20A1S black (Serial ATA) czy Samsung SH-S183L LightScribe (Serial ATA) ? |
Cytat:
|
właśnie tak przeglądałem allegro i natknołem się na
PLEXTOR PX-810A 18X BOX S-ATA myśle, że warto się szarpnąc i mieć lepszą i cichszą nagrywarkę :) |
Ten Plextor to nic innego jak Pioneer DVR-212.
Pioneera b***281;dziesz mia***322; za po***322;owe tej kwoty :) |
|
Cytat:
Bra***263;! I to ze trzy sztuki! :taktak: P***243;ki s***261;! :ja_chce: || |
no jeszcze nic nie kupiłem przecież :P , wolałem się zapytać, niż kase wyrzucać i dobrze, że tak zrobiłem, dziex za info :D
|
//nie edytuje bo by newsa nie było widać :fiu:
dobra wziołem tego Pioneer DVR 212 Black :rotfl: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:37. |