![]() |
Cytat:
:haha: :rotfl: :haha: :rotfl: :rotfl: :haha: no to mnie rozbawiłeś teraz :hahaha: widać, że nie rozglądałeś się dobrze po forum || znajdź mi tu kogoś trzeźwego :> a co do płyt, to powinien być tolerancyjny... ale przy słabych płytach wiadomo tylko tyle, że nie wiadomo czego się spodziewać :idea: |
Do tej pory myślałem, że płyty TDK są dobrym nośnikiem, a najlepiej wybierać DVD+R.
Jak widać po teście na CDRLab'ie Samsung'a SH-S182D, byłem w błędzie. DVD+R wypadają tam fatalnie... Ale miałem iść... || |
Cytat:
To jak wracam to już jest :taktak: Więc to chyba niedługo... :nie: :czar: |
to zależy po ilu piwach jesteś :idea:
Cytat:
który to, no powiedz :rozga: || |
Ja osobi***347;cie ko***324;cze jedno, imbirowe.
Przegl***261;dam dzia***322; "og***243;lnie o DVD" i a***380; mno***380;***261; si***281; tu tematy o problemach z tymi Szamsungami. Tylko w takich przypadkach zawsze zadaje sobie pytanie: na ile to wina sprz***281;tu, a na ile niewiedza u***380;ytkownika? ??? @Vizzard: a mo***380;e jakby***347; wcisn***261;***322; tack***281; r***281;k***261;, to by szybciej czyta***322;o? :haha: Tylko nie r***281;k***261; mamy, bo kto***347; tutaj wk***322;ada***322; p***322;yt***281; r***281;k***261; mamy i mu nagrywarka nie dzia***322;a***322;a. |
tak masz racj***281;... du***380;o lepiej by***322;o jak nie by***322;o ich w sprzeda***380;y... :taktak:
wtedy nie by***322;o ani jednego tematu o problemach z szajsungami :] |
Liczba problemów rośnie z liczbą popytu...
|
Cytat:
|
A może po prostu to szajskie napędy... ||
Zaryzykuję! || |
Cytat:
:ban: :haha: może się jeszcze zastanowisz? || |
Cytat:
Takie wciskanie ręką to pierwszy krok do uszkodzenie mechanizmów tacki i jej samej Poza tym estem już dużym chłopcem i dość samodzielnym i nie mieszkam już z mamą :nie: Więc jak widzisz ta opcja odpada :] A ponadto ten czas jest dla mnie odpowiedni więc nie widzę problemu... || |
A kończąc offtopik chciałbym jeszcze nadmienić, że myślę teraz nad tym Samsungiem oraz... jakimś Litkiem. :>
Powód główny: nie chcę się denerwować zniszczonymi płytkami. Powód abstrakcyjny: Litek w wersji BOX ma wszystkie kolory panelu i wiem, że będzie pasować do mojej nowej obudowy (jeszcze nie wiem jakiej ??? ). To tyle z mojej strony, czeka mnie jeszcze trochę czytania. Możecie mi pokazać to: :czytaj: || |
Cytat:
Matko z córką, jeszcze nie wybrałeś ??? To może Pioneer DVR-112 || |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=67964&page=120 |
Też już nad tym myślałem.
Czy ktoś malował farbkami panel od nagrywarki? Wtedy wybór stałby się łatwiejszy. || Dobranoc. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:56. |