![]() |
PLEXTOR ATAPI PX-820A czy NEC AD-7203A ?? dziekuje za wypowiedz :)
|
Witam serdecznie!
Zwracam się do Was z prośbą, przeanalizowałem po części ten temat ale nadal mam wątpliwości. Proszę poradźcie jaką nagrywarkę (IDE/S-ATA) na dzień dzisiejszy najlepiej kupić ? Do tej pory korzystałem z NEC-a 3500A przyszedł czas na zmianę. Nagrywarka nie musi obsługiwać LS czy też LF aczkolwiek może być również z tym. Przedział cenowy myślę maksymalnie do 100zł Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam _mateo |
Na IDE Pioneer 112 lub 115 na sata 215 :)
|
Dziękuję za odpowiedź. Czyli model DVR-115DBK na IDE to będzie dobry wybór?
|
Bardzo :taktak:
|
Witam.
Chcę usłyszeć zdanie od specjalistów w tej dziedzinie otóż jaką polecacie mi nagrywarkę? Musi być ona na SATA a kwota tak do 100zł. Zastanawiam się nad Pioneer DVR-216, ale nie jestem pewien. Doradźcie coś. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam |
Pioneer DVR-215 ewentualnie DVR-216 :)
|
Cytat:
|
Ponoć 215 jest lepsza, a co do różnic to troche w konstrukcji i jakości zapisu :)
|
Chyba jednak zostanę przy 216. Dzięki za pomoc.
|
A jakaś z LS?
I czy będzie na tyle dobra, żeby brać ją zamiast Pioneera? |
Cytat:
|
dziś kiedy nagrywarki kosztują poniżej 100zł mozesz odżałować i sprawić sobie 2 napędy :P Pionka i coś z LS
|
Potrzebuje zakupić napęd... wolałbym, aby był na SATA.
Nagrywanie/odczyt DVD - bez znaczenia. Zadaniem dla nagrywarki ma być jak najdokładniejsze zgrywanie CD-Audio do formatu FLAC. Czy możecie polecić konkretny model? |
Cytat:
http://cdrlab.pl/article_strona_6255...+muzyk%B1.html |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:31. |