![]() |
Samsung S-203B
:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ma ktoś jakieś informacje, przecieki, przypuszczenia, wiadmomości z przyszłości ;) kiedy mają pojawić się nagrywarki z obsługą DVD RW DL no i oczywiście takie płyty :pytanie:
Już dość dawno słyszałem wzmiankę na ten temat lecz sprzętu ani widu ani słychu ??? |
Cytat:
|
@JayKay: 112 je***347;li uda Ci si***281; kupi***263;. Lepsze wypa***322;y, mniej upierdliwa technologia, czyli ATA :) oraz du***380;a mo***380;liwo***347;***263; ***380;onglowania firmware. Ewentualnie 115.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nowe nap***281;dy DVD-ROM Asusa :czytaj: :mruga: |
Cytat:
:D Pozdrowienia dla Kolegi ze Szczecina :spoko: |
Cytat:
Wszelki duch! :help: Gdzie żeś ty bywał cza.. Czołgisto jak cię nie było?! :welcom: Odwzajemniam pozdrowienia i miło cię widzieć :tak!: :drinking: |
Wybrać LH-20A1H czy DH-20A4H?
Chcę kupić nagrywarkę z LS i waham się między w/w modelami. Pierwszy z nich ma dużo testów w sieci i pozytywnych opinii, drugi jest nowy i żadnych testów ani opinii nie mogę znaleźć ( tylko dla wersji 20A4P bez LS ). Proszę o radę lub namiar na testy.Pozdrawiam.
|
to praktycznie to samo....ten sam chipset i mo***380;liwo***347;***263; cressflash'u 20A1 na 20A4........
|
Jaką kupić zewnętrzną nagrywarkę dvd_rw?
WItam!jaką kupić zewnętrzną nagrywarkę dvd -rw z overbuorningiem , która obsługiwałaby najmniejsze prędkości nagrywania CDR n.(x4,x8), może być light scribe.prosze Was o pomoc bo w żadnym sklepie nie ptrafią udzielić mi takiej informacji
|
Problem z wyborem nagrywarki, najlepiej z LS
Witajcie!
To mój pierwszy post :) Nie dalej jak 2 dni temu przez własną głupotę spaliłem oba napędy jakie miałem (LG GSA-4163B i starą GCE-8480B). Nie wiem jak, ale jednak udało mi się podłączyć molexa odwrotnie :) W związku z tym poszukuję dobrej nagrywarki w dobrej cenie, ata lub sata - bez znaczenia, ma być szybka, cicha, powinna mieć LightScribe. Nagrywam głównie filmy i gry na dvd (na dvd+r tdk wszystko). Dobrze by było żeby miała nie najgorsza korekcję. Na początku myślałem nad LG H58, ale chyba nie jest za dobra... Zastanawiam się nad wyborem czegoś z LG, Pioneera lub Lite-Ona. Pioneer troszkę drogawy i ma słabą korekcję z tego co wyczytałem. LG już sprawdziłem i nie mam powodów do narzekania (dobra - za łatwo się palą :P). Zaś co do Lite-Ona słyszałem różne opinie. Generalnie myślę nad H58, Pionkiem DVR 215, Litkiem DH-20A4P. Jest jakiś inny, tak samo dobry model w/w liteona z LS ?? Co wybrać? Pomóżcie proszę |
Najlepszy pod wzgl***281;dem palenia jest Pioneer 112 :taktak: i takiego na pierwszym miejscu polecamy. Nie obs***322;uguje LS i niestety z korekcj***261; jest przeci***281;tnie. Wersji na SATA (czyli 21x) raczej nie bierz; nie ma du***380;ej mo***380;liwo***347;ci manipulacji firmware, a sam kontroler lubi p***322;ata***263; figle.
Je***347;li zale***380;y Ci na LS to kup jakiego***347; Litka, np. DH-20A3H. Ma przyzwoit***261; korekcj***281;, ale kiepskawo (czyt. "niespecjalnie") nagrywa. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:05. |