![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Przychodzi do mnie i ma prawą rękę zabandażowaną, Ja się pytam , - co ci się stało ? A on - dałem w pysk taksówkarzowi. Ja - ![]() A on - ale przez szybę, bo miał zakręconą. |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Data rejestracji: 17.08.2004
![]() |
AD VIZZARD
Nie wydawalo bo teraz jestem juz pewien ze twoja to przerobiona Frania .I skoncz juz z ta nagonka na liteona bo niedobrze mi sie robi .Tak cie boli ze jest firma liteon to idz do psychiatry bo to jest juz choroba . Ostatnio zmieniany przez cookie : 09.09.2004 o godz. 01:16 |
![]() |
![]() |
#19 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
O co pyskujesz ? Vizzard może i pisze dosadnie i trafnie , ale nie przegina ! Jak masz problemy z osobowością to chętnię naprostuję, obecnie wychowuję dwójkę dzieci , kolejne nie jest dla mnie jakimś wielkim wyzwaniem . |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
![]() |
Gosciu chyba sie zapominasz nie jestem jakiem gowniarzem zebys do mnie tak lecial jak masz problem to moge do ciebie podjechac i chetnie cie wychowam . Jak bylem w Legii to takim jak ty urywalem glowy wiec mi nie ******* o wychowaniu. Zajmij sie swoimi dziecmi i grzecznie jak masz cos do mnie.
|
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
![]() |
Taki z ciebie kozak bo w necie przed kompem siedzisz , to moze sie spotkamy co ?
|
![]() |
![]() |
#22 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#23 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Dzięki za wparcie! Na pewno się przyda ![]() I uważaj, żeby misiek z łapami do ciebie nie wyskoczył - tak jak ten twój zegarmistrz ^_^ @legion! Dajmy już pokój frustratom :\ Jak ktoś ma zaburzenia emocjonalne - jego problem i nie wolno takiego drażnić - bo się zaraz czerwony robi ![]() Jak coś się komuś wydaje - to może już być zaawansowane delirium tremens W zasadzie wszystkie objawy kolega nasz sympatyczny wyczerpał, ażeby były podstawy by tak twierdzić ![]() |
||
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
![]() |
Modl sie zebym sie nigdy z toba na ulicy nie spotkal cweliku. Jak masz mi cos do powiedzenia to moze powiedz mi to osobiscie w reallu.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Pewnie zainteresuje was projekt koszulkowy z logo CDRinfo i napisanym z przodu loginem
![]() http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=37510 |
![]() |
![]() |
#26 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Twoje gadki nie robią na mnie żadnego wrażenia ![]() Dlaczego? Bo pleciesz trzy po trzy, nie piszesz na temat i nie potrafisz nawet na proste pytanie odpowiedzieć Twoje zadufanie się w sobie osiągnęło już chyba wyżyny ekstazy ![]() I jestem pewien, że na domowym ołtarzyku widnieje twoje zdjęcie ![]() Jak przez przypadek nie będziesz na haju 8 ) To sprawdź moje posty i swoją głupotę ![]() Tak się przedziwnie składa, że sam mam Liteona 832, a wcześniej miałem 812 ![]() Nie wiem więc w związku z tym, gdzie ty widzisz jakąkolwiek nagonkę na Litka ![]() Nie zawsze każdy chce kupić Liteona - a ty jesteś jednym z tych Którzy na siłę wpychają ludziom to, co nie jest im potrzebne Wymarzony materiał na sprzedawcę ulicznego Z kontekstów twoich wypowiedzi wynika, że raczej chyba nie wiesz ![]() Iż ten świat jest tak skonstruowany, że każdy ma prawo do swojego zdania, wyrażania swoich poglądów i uczuć Ty jeszcze musisz długo dojrzewać emocjonalnie, ażeby to pojąć - na razie nie widzę u ciebie nawet zalążków szans na to Głodne gadki o pralkach i Franiach zostaw sobie dla rówieśników w piaskownicy Tam przynajmniej może zabłyśniesz Na moment Także idź kolego, ochłoń! Wysraj coś gorącego ![]() Przyjdź! Porozmawiamy kulturalnie, rzeczowo i na temat Wiem jednak, że nie nastąpi to zbyt szybko Bo z treści twoich wypowiedzi wynika, że twoje IQ wynosi w przybliżeniu 10, no - żeby cię nie obrazić - 11 ![]() Także pozostań w swoim świecie teorii spisków i urywanych głów W końcu każdy powinien robić to - w czym jest dobry, no nie? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
![]() |
ooo ale sobie wymysliles hehe dobry jestes . Bo jedyne na co mozesz sobie pozwolic to filozoficzne rozwody przd twoim komputerkiem . A ja w zyciu zbyt wiele przezylem zeby taki cwelik jak ty mnie pouczal .
|
![]() |
![]() |
#28 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() @cookie ale przeginasz pale troche |
|
![]() |
![]() |