![]() |
user cookie was banned
... za brak kultury ... a topic zamykam |
ta tez fajna i tansza http://www.arcomp.com.pl/index.php?p...&details=10034
|
Cytat:
|
Cytat:
:spoko: @cookie ale przeginasz pale troche |
ooo ale sobie wymysliles hehe dobry jestes . Bo jedyne na co mozesz sobie pozwolic to filozoficzne rozwody przd twoim komputerkiem . A ja w zyciu zbyt wiele przezylem zeby taki cwelik jak ty mnie pouczal .
|
Cytat:
Twoje gadki nie robią na mnie żadnego wrażenia :nie: Dlaczego? Bo pleciesz trzy po trzy, nie piszesz na temat i nie potrafisz nawet na proste pytanie odpowiedzieć Twoje zadufanie się w sobie osiągnęło już chyba wyżyny ekstazy :banan3: I jestem pewien, że na domowym ołtarzyku widnieje twoje zdjęcie :D Jak przez przypadek nie będziesz na haju 8 ) To sprawdź moje posty i swoją głupotę :taktak: Tak się przedziwnie składa, że sam mam Liteona 832, a wcześniej miałem 812 :D Nie wiem więc w związku z tym, gdzie ty widzisz jakąkolwiek nagonkę na Litka :O Nie zawsze każdy chce kupić Liteona - a ty jesteś jednym z tych Którzy na siłę wpychają ludziom to, co nie jest im potrzebne Wymarzony materiał na sprzedawcę ulicznego Z kontekstów twoich wypowiedzi wynika, że raczej chyba nie wiesz :nie: Iż ten świat jest tak skonstruowany, że każdy ma prawo do swojego zdania, wyrażania swoich poglądów i uczuć Ty jeszcze musisz długo dojrzewać emocjonalnie, ażeby to pojąć - na razie nie widzę u ciebie nawet zalążków szans na to Głodne gadki o pralkach i Franiach zostaw sobie dla rówieśników w piaskownicy Tam przynajmniej może zabłyśniesz Na moment Także idź kolego, ochłoń! Wysraj coś gorącego :taktak: Przyjdź! Porozmawiamy kulturalnie, rzeczowo i na temat Wiem jednak, że nie nastąpi to zbyt szybko Bo z treści twoich wypowiedzi wynika, że twoje IQ wynosi w przybliżeniu 10, no - żeby cię nie obrazić - 11 :idea: Także pozostań w swoim świecie teorii spisków i urywanych głów W końcu każdy powinien robić to - w czym jest dobry, no nie? :> |
Pewnie zainteresuje was projekt koszulkowy z logo CDRinfo i napisanym z przodu loginem :D
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=37510 |
Modl sie zebym sie nigdy z toba na ulicy nie spotkal cweliku. Jak masz mi cos do powiedzenia to moze powiedz mi to osobiscie w reallu.
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki za wparcie! Na pewno się przyda :D Jednakże z takim leszczem, który tylko wykrzyknikami operuje, na pewno sobie poradzę ^_^ I uważaj, żeby misiek z łapami do ciebie nie wyskoczył - tak jak ten twój zegarmistrz ^_^ @legion! Dajmy już pokój frustratom :\ Jak ktoś ma zaburzenia emocjonalne - jego problem i nie wolno takiego drażnić - bo się zaraz czerwony robi :-o Jak coś się komuś wydaje - to może już być zaawansowane delirium tremens W zasadzie wszystkie objawy kolega nasz sympatyczny wyczerpał, ażeby były podstawy by tak twierdzić :taktak: |
Cytat:
|
Taki z ciebie kozak bo w necie przed kompem siedzisz , to moze sie spotkamy co ?
|
Gosciu chyba sie zapominasz nie jestem jakiem gowniarzem zebys do mnie tak lecial jak masz problem to moge do ciebie podjechac i chetnie cie wychowam . Jak bylem w Legii to takim jak ty urywalem glowy wiec mi nie ******* o wychowaniu. Zajmij sie swoimi dziecmi i grzecznie jak masz cos do mnie.
|
Cytat:
O co pyskujesz ? Vizzard może i pisze dosadnie i trafnie , ale nie przegina ! Jak masz problemy z osobowością to chętnię naprostuję, obecnie wychowuję dwójkę dzieci , kolejne nie jest dla mnie jakimś wielkim wyzwaniem . |
AD VIZZARD
Nie wydawalo bo teraz jestem juz pewien ze twoja to przerobiona Frania .I skoncz juz z ta nagonka na liteona bo niedobrze mi sie robi .Tak cie boli ze jest firma liteon to idz do psychiatry bo to jest juz choroba . |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:03. |