![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Dobrze proszę Pana! Czy to wszystkie życzenia? ![]() Temat tego Chipa i innych, a także testów się tam znajdujących Poruszany był wielokrotnie i z odpowiednim komentarzem do tego ![]() Wystarczy trochę poszukać Jeżeli to dla ciebie fachowa literatura - gratuluję ^_^ Pierwsza twoja wypowiedź jest bez komentarza Czyli wniosek jest prosty - że się z tym utożsamiasz ![]() Więc pisząc takie coś bez komentarza - nie dziw się potem ![]() Jeżeli chciałeś zabłysnąć - to właśnie to zrobiłeś ![]() Mile połechtałeś swoje ego? I zejdź trochę z tonu, bo rozszczekana gęba to jak widzę twój atrybut Dobry do piaskownicy i na bazar A zamiast Chipa polecam ci Chipsy ![]() A jak tam u ciebie pogoda? Pada? Dodam tylko, że powyższy tekst napisałem po dobrym zastanowieniu się ^_^ P.S. To, że twoi koledzy mówią do ciebie "frajerze" Nie znaczy wcale, że wszyscy dookoła nimi są ![]() ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Cytat:
Vizzard - całkiem iteligentny op..... ![]()
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Witam !
Od kilkunastu dni borykam sie z problemem kupna nagrywarki, przeszukalem juz wiele for, przeczytalem wiele recenzji i wciaz mam lipe.. Po tych zmaganiach ![]() 1. Nec 3520A 2. LiteOn 1653S 3. LG GSA-4163B Najbardziej ogolne wnioski z nich to : nec - problemy z odczytem liteon - problemy z lipniejszymi plytkami lg - ze kiedys wszystkim wszystko sie psulo co lg.. ze nagrywarki niszczyly plyty itp., co do terazniejszych produktow nikt sie nie wypowiedzial.. wiekszosc myslac stereotypowo mowil, ze to syf.. Moze wy mi doradzicie ? Prosze tlyko, nie wprowadzajcie juz nic nowego bo mam juz taki potezny metlik, ze nie wiem co sie wokol mnie dzieje.. ![]() Ktora z tych 3 wybrac i dlaczego ? ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
ten topic od poczatku to jakas parodia
qrna, bierzcie Szajsungi!!! ale tylko dyski twarde, z optyka w tej firmie krucho nie od dzis i DAJCIE NAM W KONCU SPOKOJ, na pytanie "Jaka kupic nagrywarke?" odpowiedz jest jedna: w kolorze obudowy komputera p.s. CHIP - taaa, dobrze radza, przeciez sie znaja na rzeczy ta gazetka niech sobie robi testy srubeczek albo zworek, bardziej skomplikowane urzadzenia trzeba TESTowac, zeby robic TESTy -edit- Ortografia, napisalem "spokuj" mea culpa ![]()
UWAGA: nie mylic z MODeratorem! . Ostatnio zmieniany przez pykson : 10.01.2005 o godz. 16:42 |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
To problem korekcji w przypadku Neca skończył się z nadejściem modelu 3520A właśnie TU jest krótkie short-review ![]() A wnioski zawarte w konkluzji między innymi takie: Cytat:
A tak poza tym To w pełni popieram pyksona ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez VIZZARD : 10.01.2005 o godz. 16:42 |
||
![]() |
![]() |
#21 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() "W środku obudowy nagrywarki Speer LDR8844 znajdziemy między innymi podzespoły (elektronika i optyka) firmy Sony" http://rankingi.chip.pl/ranking_1668...d=3&tt_p=42743 Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 10.01.2005 o godz. 16:40 |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.05.2003
![]() |
na pewno nie polecam Pioneer 108D, mam od 4 dni, nagrała 4 płytki , 3 DVD poszły do kosza, czwarda CD-R wypalona dobrze. Ogólnie kosztowny bubel. Informacja dla miłośników Pionnera bios 1.18.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
polecam osobiście LG 4163b jest "kompate*****ny"
![]() ![]()
#24 | ||
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#25 |
Bywalec
Data rejestracji: 30.12.2004
![]() |
A mi się udało zamówić w końcu NECa ND-3520A.
![]() Ciekawe tylko kiedy ten bydlak dojdzie do mnie... ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.01.2005
![]() |
Ja kupiłem w grudniu liteon 1653S i nie nażekam co prawda nie czyta esperanza ale w większości innych płyt wszystko jest ok najlepiej podchodzą mi supratec dvd-r oraz platinium dvd+r aczasami to każda płyta się wysypie narazie na nagranych około 70 padło mi ze 4 ale wydaje mi się że to wina płyt nie nagrywarki
|
![]() |
![]() |
#28 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Kolor obudowy mnie wogole nie obchodzi... tak samo jak nie obchodza mnei predkosci.. mam wolny komputer, wiec prawdopodobnie i tak dvd powyzej 2x nagrywac nie bede.. dlatego zalezy mi tylko i wylacznie na funkcjonalnosci.. zeby czytal porysowane plyty, super nagrywal i mial jak najwiecej jakichs roznych funkcji do korygowania bledow itp.
Czyli... wedlug tych kryterii, ktory waszym zdaniem wybor bedzie najlepszy ? |
![]() |
![]() |
#29 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Mam LG 4163 - pali wszystko co mu włożę, działa bardzo cicho, szybki odzczyt i zapis.
Wg mnie jest naprawdę o.k. |
![]() |
![]() |
|
|