![]() |
.....mam 716....i dałem za nią 2 lata temu chyba z 450 zł....więc...
Nie pytam o cene tylko o ..która lepsza.. R. |
Cytat:
LG GSA 6969 BLABLA:taktak: |
Cytat:
|
tak jak zene_k pisze bierz lg h42L:)
|
ee tam od razu masochista:)ja tam lubie lg:)ale obiecuje ze za 2 lata wezme cos innego:)no chyba ze ten bedzie mial problem z odczytem i zapisaem to pojdzie pod mlotek szybciej:)
|
Cytat:
Tylko z bambusa W którego robią... :> || |
Cytat:
R. |
Skoro cena nie gra roli to moze komus zlecac przegrywanie.
Albo i tu juz niesmialo zasugeruje - kup fabryke do tloczenia plyt. A przed fabryka las bambusowy. |
Cytat:
R. |
Mile widziana pomoc
Witam jak na każdym forum tak i tu pojawić sie musiał (zapewne po raz kolejny) temat którą nagrywarkę kupić, czytałem wiele opinii, i większość była sprzeczna ze sobą każdy poleca inną nagrywarkę inną firmę itd??? , zadając to pytanie ryzykuje większy ból głowy ale cóż muszę je zadać, gdyż wynikło u mnie zapotrzebowanie na drugą nagrywarkę (teraz mam Liteona sohw 1653s i nie narzekam) posiadającą funkcje LS, a chciałbym sie oprzeć na doświadczeniu innych użytkowników. Więc moje pytanie jest następujące jaka nagrywarkę zakupić, zastanawiam sie nad:
1. LG GSA-H42L 2. Lite-On LH-18A1P 3.Pioneer 111D ale on chyba nie ma LS więc raczej odpada. Proszę o rade:help: |
Cytat:
|
Reetou, czy Ty masz jakis automat do moderacji :D ??
Skonczyles sprzatac 4 minuty po wyslaniu zgloszenia z portalu. :) PS. Chceta nowy kwartal (to bylby juz drugi 2007, pierwszy sie przegapil) ?? Co robimy ze starym ?? Odklejamy i puszczamy na szerokie wody ?? |
Chyba tak - drugi kwarta***322;, ten odklei***263;, tylko jakie***347; sensowne nap***281;dy do ankiety wybra***263;... :hmm:
Edit: moja propozycja: Samsung co***347;tamco***347;tam ;) Pionek 112 Litek LH18/LH20 LG 42 co***347;tam co***347;tam etc... |
lg h42L/N:) chociaz podobno L lepiej pali:)
|
Moja propozycja :
Asus DRW-1814 (SATA) ASUS DRW-1612 Pioneer DVR-112 Samsung SH-182M Samsung SH-183A/L (SATA) Lite-ON LH-18/20A1P/H LG GSA-H42N/L LG GSA-H30L (SATA) NEC AD-7170/3 :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05. |