![]() |
Cytat:
:spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
Nagrywara bedzie tylko do nagrywania, odtwarzanie mam zapewnione przez dvd-fom Toshiby sd-m1712 Pozdrawiam Cento |
Cytat:
Warto I jest do kupienia :taktak: :czytaj: |
Cytat:
Na dzie***324; dzisiejszy zdecydowanie Pioneer 111. Sprawdzony.... OPC bardzo dobrze dzia***322;aj***261;ce, mo***380;liwo***347;***263; sprawdzania b***322;***281;d***243;w PIE-PIF. Dlaczego nie Pioneer 112 ? Zmieniono kontroler (s***261; problemy), OPC nie jest precyzyjne. Dalej g***322;o***347;ny (wzorem ciszy jest Samsung S-182M). Co dobrego.... poprawiono korekcj***281; i zapis (bardzo dobrze wypala pity i landy - dotyczy wybranych no***347;nik***243;w). :) |
Cytat:
Dziękuję za jasną i klarowną odpowiedź :) Pozdrawiam. Jogi |
Cytat:
Cytat:
|
|
Poniewaz to niemal last minute, mam pytanie jeszcze do Slawka, Jak wypadły Twoje testy w nadpalaniu płyt przez 111 ? na stronie cdrlab'u na FW 1.06 były dość mizerne...
|
Cytat:
:tv: |
Cytat:
|
Cytat:
:help: |
Cytat:
tak w ogole, to dzis zanabyłem 111 'bez literek' i na razei tylko zmienie FW na aktualny :) Jak na razie zrobilem mini test na tym co bylo pod ręką, czyli verbie cd-rw serl 8-12. rozpoznany max to x10 i z takim speedem w ciągu chwili popaliłem :) Niesprawny Teac juz wymontowany... :spoko: Dziekuje wszystkim za porady :) Pion zapięty jako Master na Secondary na round-taśmie 80 żyłowej i działa w Udma4 :) PS - cena z komputronika - 140PLN. Pod GUSem w W-wie chcieli 145-155 ;-/ Pozdr. Cento [edit] Dziękuję Reetou za czujność :spoko: PS - do tej pory zebralem opinie dot. plyt dla Pionka: tdk+r 8x (palone x6) oraz Verbatim +r MCC004 (palone x6). Czy podobnie sugerowac sie przy zakupie dvd rw ? +rw ? Kilka takich plytek bede musial zakupic, zeby siostra mogla sobie okresowo zabierac ode mnie troche danych z komp... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:51. |