![]() |
Panowie Moderatorzy proponuję :locked: :gerda:
|| |
Cytat:
|
Panowie postanowiłem kupić nagrywarkę Pioneer 111 nie wiem czy wybór słuszny ale tak zalecacie :P
Ale mam problem są 2 modele (a może więcej) Pioneer 111 i Pioneer 111D który wybrać ? |
Cytat:
Więc bierz sie za lekture wątku :czytaj: || |
Wszystko Ok, tylko tam jest 80 stron i nie znalaz***322;em info o biosie - jaki lepszy
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=64448 |
Cytat:
|
Właśnie zakupiłem nagrywarkę Pioneer 111 i mam pytanie czym się różnią biosy
1.29 od 8.29. O tym 8.29 ktoś tu pisał na forum, ale skąd go ściągnąć i który wgrać |
Cytat:
|
Zastanawiam się nad kupnem nagrywarki. Co mi polecacie LiteOn 16H5S czy LiteOn LH-18A1H ??? Czy jest sensowne przerabiać LiteOn LH-18A1H na BenQ 1800??? Czytałem o tym na forum ale jestem początkujący w wypalaniu płyt DVD i sam nie wiem co o tym myśleć.
To mój pierwszy post. Witam wszystkich! :spoko: |
Chyba ze sie zepsuje tak ze juz nie da rady jej przerobic do wczesniejszego stanu.
|
Je***347;li przerobisz, teoretycznie tracisz gwar***281;.
Teoretycznie, bo powr***243;t do innego biosu jest ***322;atwy i nie pozostawia ***347;lad***243;w. :fiu: |
Chcę w ciągu tygodnia kupić Pionierra111 ale mam dwa pytania. Czy po aktualizacji firmware'u traci się gwarancję? Bo jak nie to kupie ten tańszy model i sobie go przerobie na ten droższy,a jak tak to kupie drozszy i tyle. Aha i czy jeszcze jedno. Czy jak po przerobieniu na drozszy model np. z 111D na 111 mi sie ona po jakims czasie zepsuje i oddam ja na gwarancje to czy przyjma ja jezeli zobacza ze ona byla przerabiana.
heh ale pokrecilem :p napisalem 2 razy to samo :P |
Cytat:
Wolę czarny panel :taktak: :D |
Nie rozumiem :) ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:44. |